Speltips Montenegro England 25 mars 2019

Speltips inför Holland – England 3/8: En finalist ska koras

Värdnationen Holland mot mästerskapets hittills bästa nation i England. Torsdagens sena semifinal i sommarens dam-EM innehåller alla ingredienser för att kunna bli en riktig höjdare. Vi spetsar dessutom till det hela med ett vasst speltips!

Fyra nationer återstår och de två, på förhand, favorittippade är redan ute ur leken, Tyskland och Frankrike. Mästerskapet har onekligen präglats av skrällarna, som radats upp på löpande band.

Nu är favoritskapet Englands, som inför mästerskapet anseddes vara den främste utmanaren till nationerna ovan. Detta kan man också förstå, så dominanta och starka de varit. Gruppen vann de med tre vinster av tre möjliga samt en målskillnad på 10-1. Väl i kvartsfinalen plockades ”Les Bleus” ner med 1-0. Hur starkt är inte det?

Men Holland ska inte viftas undan som någonting halvdant gäng heller, då de också överträffat förväntningarna rejält. Värdnationen har, liksom England, gått rent i mästerskapet och hade inga större problem med att manövrera Sverige i kvartsfinalen. 2-0 var siffror som kunde ha blivit större.

“Skulle plockat bort 20-25 punkter”

Att det blir enkelt? Icke! Men redan efter 90 minuter borde England ha toppchans att stå som vinnare och därmed redo för mästerskapsfinalen.

Undertecknad blir bara mer och mer imponerad av Mark Sampsons England och prestationen mot Frankrike var pricken över det klassiska i:et. Den visade att formen är toppad och då blir man svårstoppade. Extremt svårstoppade.

Holland stärks av att spela på hemmaplan – en betydande fördel – men tekniskt och taktiskt ska skillnaden vara större än att England inte ska presenteras som klarare favoriter inför matchen. Till och med så att jag, om jag hade haft titeln oddssättare, skulle plockat bort 20-25 punkter från den tvåan och placera på de andra tecknen.

Ja, vad kan vi ha efter 90 minuter – 1-2?

Vi håller det enkelt och spelar den raka tvåan till oddset 2,45 hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: England vinner, rak tvåa
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, torsdag 3/8
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 30%
X: 30%
2: 41%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 67%