Speltips inför Holland – Luxemburg 9/6: Ett skrällspel testas

Spelbloggare Publicerat: 7 June 2017

Fredagens match mellan Holland och Luxemburg är i högsta grad relevant för det svenska landslagets del och från De Kuip höjer vi risknivån – till 3,05 x insatsen.

Parallellt med Sverige – Frankrike spelas denna match, alltså mellan Holland och Luxemburg. Den kan också ses på Eurosport 1 och passar utmärkt som spänningshöjare vid sidan om.

Det är mycket som inte står rätt till i Holland och landslaget har presterat sämre än på en herrans massa år. Kvalet har inletts ytterst tveksamt och 0-2-förlusten borta mot ett på sin höjd mediokert Bulgarien i slutet av mars fick bägaren att rinna över och nu har Dick Advocaat fått förtroendet som förbundskapten.

Fjärdeplatsen står man på och upp till tvåan Sverige skiljer tre poäng och däremellan hittas även Bulgarien.

I den första matchen med Advocaat, häromdagen mot Elfenbenskusten, blev det en övertygande 5-0-seger. Det perfekta genrepet.

Luxemburg är en liten blåbärsnation i sammanhanget och får ständigt sikta in sig på de enskilda matcherna; stå för bra prestationer och kanske en och annan skräll, men det brukar krävas en del för det. En pinne är inkasserad på de fem spelade matcherna och krysset kom borta mot Vitryssland.

Visats kapabla – framåt

Med ny tränare finns ju chansen att Holland tänder till totalt och står för en stark prestation, men vi måste samtidigt utgå från vad de visat hittills, kombinerat med vad Luxemburg är kapabla till – och det öppnar för ett litet skrällspel.

Det handlar om målen. Frågeställningen; kan Luxemburg peta in minst en balja?

Faktum är att Luxemburg visat prov på frejdigt anfallsspel i kvalet och den enda matchen som de lämnat mållösa var mot Sverige, 0-1, och det betyder att man målat mot bland andra Frankrike, 1-3, samt just Holland.

När länderna möttes i november vann Holland med 3-1. Inte alls omöjligt att de tappar in i alla fall ett mål här också. Sjabblar till det på nytt?

Dessutom har Holland släppt in mål i samtliga matcher och försvaret är väldigt tunt i relation till offensiven, vilket stärker vår tro på ett skrällmål.

Luxemburg över 0,5 mål handplockas till 3,05x hos 888sport. Det är till och med bättre betalt än BLGM-spelet, så risken för en justering från spelbolaget i fråga är överhängande, varpå vi rekommenderar att hoppa på tåget så tidigt som möjligt.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Luxemburg över 0,5 mål
Odds: 3,05 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 9/6
TV:  eurosport logo
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: