Speltips inför Holland – Sverige 29/7: Med siktet på semifinal

Spelbloggare Publicerat: 29 July 2017

Värdnationen Holland står som motståndare för Sverige i dam-EM:s första kvartsfinal. Frågetecken gällande formen finns för de blågula och de måste steppa upp från senast. Blir det att tacka och hälsa adjö nu?

Två lovande prestationer – kryss mot Tyskland och stabil trea mot Ryssland – i de inledande mästerskapsmatcherna var tänkt att bädda upp för en enkel seger och säkrat avancemang mot ett, på pappret, klart sämre Italien, som i praktiken inte hade någonting att spela för, i den avslutande fajten.

Istället blev det en helt oväntad förlust, med två mål mot tre, men avancemanget kunde i alla fall säkras tack vare Tysklands seger över Ryssland i den parallella matchen.

Holland, värdnationen i mästerskapet, var oerhört solida i gruppspelet, där motståndet var tufft och man ändå gick helt rent; vann tre av tre matcher – mot Danmark, Belgien och Norge. Det kan inte snackas bort hur som helst, utan är ett statement – att Holland är här för att utmana om titeln.

Värde i målspelen

Favoriter att avancera vidare till semifinalen är förstås Holland, men vi vet om vilken nivå Sverige kan komma upp i och håller oss därför borta från 1X2-marknaden och andra liknande resultatmarknader.

Fokus ställs istället in på målen – och vi ser målmöjligheterna i matchen som större än oddssättarna.

Stabiliteten är det som utmärkt Holland hittills, men att mållinan är nere på 2,0 (asian handicap) med de rådande oddsen är absolut inte motiverat på något vis. Särskilt inte såsom Sverige uppträdde defensivt i den senaste matchen mot Italien.

Det var faktiskt så att förlusten mot dem kunde tituleras som rättvis. Försvarsspelet var oroväckande svajigt och nu när nivån höjs flera klasser finns risken att man blir djupt sårade. Offensivt såg det stundtals lite oinspirerat ut, men två mål framåt är acceptabelt och det kommer man undan med.

Tror att det finns viss risk att Sverige blir lite övermodiga här, i ett försök att komma tillbaka såväl spel- som resultatmässigt från matchen mot Italien. Öppnar för en målrik historia?

Över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två baljor – spelas till 1,83 x såsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos ComeOn – Få 3 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: ComeOn (3 000 kronor bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 29/7
TV:  svttva logo eurosport logo
Stream:  svtplay logo eurosportplayer logo dplay logo cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: