17 februari 2018 Stryktipset Speltips

Speltips inför Huddersfield – Chelsea 12/12: Ingen enkel bortamatch

Spelbolagen ställer ut Chelsea som kraftiga favoriter i tisdagens bortamatch mot Huddersfield Town. Rättvisande eller ej? Vi lutar åt att favoritskapet är alldeles för stort, vilket öppnar för ett spel till nästan dubbla insatsen.

Blir det här en ”walk in the park” för Chelsea? Var inte så säkra på det.

Absolut, det handlar om toppen mot – mitten. Uteslutet är det knappast heller att Huddersfield kommer bli en del av bottenstriden. De har ”bara” fem pinnar ner till bottentrion och kommer från spel i Championship. Har de, i klassisk nykomlingsanda, helt enkelt överpresterat?

Chelsea har bara haft tre dagar på sig att slicka såren från 0-1-förlusten borta i derbyt mot West Ham United – och efter matchen har tränaren Antonio Conte slagit fast att det är kört.

– Om du vill stanna i racet behövs kontinuitet i resultaten. Så är inte fallet för oss. Om du förlorar fyra av 16 matcher är du inte med i racet, säger han enligt BBC Sport.

Men ”De blåa från London” är fortsatt trea i tabellen och innehar således fortsatt en av Champions League-biljetterna. Tätt är det dock och vartenda litet tapp kan komma att bli helt förödande.

Slutspelet i just årets Champions League är de klara för också, Chelsea. Lotten i åttondelsfinalen föll på Barcelona – en tuff uppgift. Övermäktig?

Daniel Drinkwater, Charly Musonda och Kenedy är osäkra för Chelsea inför matchen. David Luiz missar med all säkerhet. Huddersfield saknar Michael Hefele, Philip Billing och Kasey Palmer.

Visat prov på stor hemmastyrka

För moralen var det viktigt att Huddersfield lyckades vinna helgens match mot Brighton & Hove, 2-0. Innan dess hade de åkt på fyra raka förluster, om än i fruktansvärt tuffa matcher.

Fastän Chelsea, spelare för spelare, är flera klasser bättre, tror vi på problem för deras del. De hade stora problem att skapa chanser mot West Ham och möter nu ett Huddersfield som visat prov på stor hemmastyrka.

Enda stora tappet på hemmaplan för Huddersfield kom mot Tottenham, 0-4. Annars har de vunnit över Manchester United samt förlorat med ynka uddamålet mot Manchester City, som är på en helt egen nivå i den här serien. Det har varit de enda två förlusterna på Kirklees Stadium.

Tajmingen att ställas mot Chelsea känns utmärkt för Huddersfields del. Ger dem stora chanser att till och med stjäla en poäng här, men vi försäkrar oss att också få vinst på spelet vid en uddamålsförlust.

Alltså spelar Huddersfield med +1,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet om de förlorar med uddamålet – till 1,96x hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Huddersfield +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,96 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas (1 000 + 200 kronor bonus!)
Spelstopp: 21:00, tisdag 12/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 10%
X: 20%
2: 70%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 49%