21 september 2019 Manchester City Watford Speltips

Speltips inför Huddersfield – Manchester City 26/11: Ingenting kan stoppa serieledarna

Hur ska Manchester City kunna sättas stopp för? Vi ställer oss starkt tveksamma till att Huddersfield Town skulle ha nycklarna till det, varpå serieledarna får förtroendet – på nytt.

Pep Guardiolas Manchester City går från klarhet till klarhet. Redan från premiären har de varit totalt dominanta och med endast ett tapp, 1-1 mot Everton i augusti månad, samt tio vinster är de för närvarande ohotade serieledare i Premier League, även om vi vet att det kan vända fort i fotbollens värld…

Närmast jagande konkurrent är Manchester United, som också varit suveränt bra, åtta pinnar bakom. Glömmas bort ska inte heller Citys fem vinster av fem möjliga i Champions League, som följaktligen innebär att de är helt klara vinnare av gruppen och redan nu kan ladda upp inför vad som komma skall i slutspelet.

Lika anmärkningsvärt är det inte vad Huddersfield levererat i samband med uppflyttningen från Championship, men stått pall har de utan minsta tvekan. Att hittas mitt i tabellen är, tiondeplatsen, är över förväntan och mer än acceptabelt. Ändå kan man inte vifta undan risken att de kan bli en del av bottenstriden. Kanske var 0-4-förlusten mot AFC Bournemouth senast en indikation på att det är vartåt det barkar?

Huddersfield får klara sig utan Jon Gorenc Stankovic, Michael Hefele, Philip Billing och Kaseys Palmers tjänster i matchen. Detta medan Manchester City är utan Benjamin Mendy och John Stones. Den senare nämnda lämnar absolut ett tomrum i det defensiva mittlåset.

“City bara vinner, vinner och vinner”

Att stoppa maskinen Manchester City verkar så gott som omöjligt. När inte ens de största pjäserna tillika konkurrenterna i Premier League eller Champions League kan det – varför skulle Huddersfield det?

Trots CL-spel i veckan – Feyenoord städades undan med 1-0 – är det med fräscha ben som Manchester City reser till Kirklees Stadium. Det roterades på flertalet positioner, med den här bataljen i sikte.

City bara vinner, vinner och vinner. Därtill allt som oftast med större siffror, inte minst mot motstånd av Huddersfield standard.

Precis som vi tryckt på, förtjänar Huddersfield all respekt för vad som presterats – men mycket pekar på att resan ska leda neråt i tabellen. De var helt snett ute när AFC Bournemouth besöktes och förlorade med förnedrande 0-4. Nu väntar en mil tuffare uppgift.

Favoritskapet är stort på oddsfronten, men borde det facto vara ännu större. Det är min bestämda åsikt.

Manchester City spelas med -1,75 mål (asian handicap) till 1,70x. Halv vinst på spelet om de vinner med exakt två mål. Betser dukar ut oddset.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser (1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 17:00, söndag 26/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 6%
X: 13%
2: 83%
Över 3,5 mål: 44%
Under 3,5 mål: 58%