15 augusti 2017 Hull Wolverhampton

Speltips inför Hull City – Wolverhampton 15/8: Toppmatch på menyn

Hull City och Wolverhampton bjuder på vad som kan bli en höjdare i tisdagens Championship. Vid en närmare analys landar vi i en slutsats på målmarknaden som ska dubbla den investerade insatsen.

Två väntade toppklubbar är det som ska mäta krafterna. Mycket är upp till bevis och trots att vi bara är i upptakten av serien är det tre oerhört betydelsefulla pinnar som står på spel. Därtill har man chansen att sätta ett statement inför framtiden – en vinst här och konkurrenterna kan börja darra.

Den trupp som Wolverhampton snickrat ihop är av absolut toppmaterial i den här serien och efter två urstarka prestationer och vinster i inledningen av serien har de till och med blivit knappa oddsfavoriter att studsa upp i finrummet. Konkurrensen är dock stenhård och flera konkurrenter är på en liknande nivå.

Hull är också nedplitade en av de starkaste toppkandidaterna och det med all rätt. Gott om kvalitet finns i truppen och ett av nyförvärven som är mest intressanta, ur svensk synvinkel, är mittfältspjäsen Sebastian Larsson, som har stor erfarenhet från Premier League-spel. Hittills har han fått 16 minuter i Hull-tröjan, i 4-1-vinsten över Burton senast. Matchen dessförinnan, mot Aston Villa, slutade oavgjord, 1-1.

På Hulls skadelista återfinns David Marshall, Moses Odubajo, Evandro och Will Keane. Gästerna har Hélder Costa, Ben Marshall och Kortney Hause out.

Mål åt båda håll!

Det är svårt att skilja lagen åt inför matchen; Wolverhampton som den snäppet bättre parten och Hull stärkta av att spela inför hemmapubliken. Någonting vi är desto mer säkra på att få se är – mål.

Båda parter har imponerat stort i de två inledande matcherna och Hull kommer från en rejäl urladdning med fyra baljor framåt mot Burton. Offensivt klickade det mesta, men att nämnas spelades över halva matchen med en man mer på planen. Innan motståndarnas röda stod det 1-1.

På hemmaplan är känslan att Hull kommer vilja sätta ton, pusha upp positionerna och tempot. Detta kan sluta illa mot ett ”Wolves” som ser fantastiskt bra ut och absolut kommer kunna utnyttja de ytor som väntas uppstå. Hittills har de ännu inte släppt in ett mål, men att hålla nollan på KCOM Stadium är en tuff, tuff uppgift…

2-1/1-1/1-2? Mål åt båda håll tror vi i alla fall på och det spelet hämtas till dubbla insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 15/8
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 37%
X: 31%
2: 35%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%