Speltips inför Hull – Sunderland 6/5: Kampen om överlevnad

Spelbloggare Publicerat: 3 May 2017

Två bottenkonkurrenter, men en enorm favorit. Det handlar om Hull mot tabelljumbon Sunderland på KCOM Stadium, varifrån vi ställer oss på den ena sidan med ett handikappspel.

Det är sällan en nedflyttningskandidat hyllas så stort som Hull, men att överhuvudtaget fortfarande ha huvudet över vattenytan med det materialet som finns samt hur tränaren Marco Silva lyckats vända på saker och ting sedan han kom in på tränarposten i början av kalenderåret, det imponerar.

För närvarande, med tre omgångar matcher kvar att spela av Premier League, står Hull på platsen precis ovanför strecket. Glappet ner under det, där Swansea hittas? Två pinnar… Och då verkar ”Svanarna” ha hittat formen. Spännande, spännande!

Sunderland är toksist i serien har spelar inte för annat än hedern – och redan nu kan vi slå fast att den inte kunnat upprätthållas. 21 poäng på 34 matcher, det är ett löjligt uselt facit. Nästan ännu värre; det har bara blivit mål framåt i en av de nio senaste matcherna.

Som ni förstår ska spelåret mer eller mindre bara spelas av.

Gällande skadesituationen för Hull är den densamma som förra veckan. En hel del skador, dock inga nya och inga spelare tillbaka i truppen. Gästerna får tillbaka Sebastian Larsson, men har en handfull spelare skadade och osäkra. Jason Denayer och Jack Rodwell är två som hamnar under den senare kategorin.

7-1-0 på hemmaplan under 2017

1,48-4,75-8,00. Så brukar ju inte oddsen direkt se ut i en match mellan två konkurrenter nere i botten – men här talar väl mer eller mindre allt för att Hull City ska kamma hem pinnarna i potten?

Sunderland har tappat allt hopp, som nämnt, och det syns. På tränarposten sitter en lika miserabel tränare i form av David Moyes och relationen mellan honom och truppen, ja, den är det lite sisådär med…

För att sätta lite statistik på det hela; 0-2-7 i formraden, varav endast mål framåt i en av dessa matcher. Löjligt svag statistik, men det ska nämnas att hoppet om nytt kontrakt varit släckt sedan en bra tid tillbaka. Svårt att hitta motivationen.

Desto bättre ser det ut för Hull. 0-0 borta mot Southampton senast och dessförinnan en 2-0-seger över Watford. Det stora framgångsreceptet under 2017 har varit – hemmaspelet. Resultatfacit, 7-1-0. Och detta är alltså en klubb som fortfarande riskerar att trilla ur serien.

Räknar iskallt med att ett piggt och formstarkt Hull sköljer över Sunderland i våg efter våg och vinner det här. Gissningsvis också med större siffror än uddamålet.

Hull -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de vinner med uddamålet – synar vi till 2,06x hos klassiska och gedigna Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Hull -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 6/5
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: