15 augusti 2017 Hull Wolverhampton

Speltips inför Hull – Watford 22/4: Hemmastarkt mot bortasvagt

Det är botten mot… mitten. Ett desperat och poängtörstigt Hull City välkomnar tiondeplacerade Watford till KCOM Stadium och därifrån har vi en tanke om hur pinnarna kommer fördelas.

Klara kontraster.

Hull City är extremt pressade; jagas två pinnar häck i häl av tredjejumbon Swansea, som då är under strecket. Det har varit en oerhört imponerande resa ”Tigrarna” stått för; från uträknade nykomlingar och en sämre första del av spelåret – till att ha hittat en nivå under 2017, som med den inneburit att man fått upp huvudet över vattenytan.

Tio pinnar och flera platser ovanför hittar vi Watford i tabellen, precis i mitten av den, och sedan en bra tid tillbaka; utan risk att trilla ur serien, eller chans på Europaplatserna. Att husera i mittenskiktet med det här materialet, det får ses som mer än acceptabelt. Positiva, varma vindar blåser i Watford.

Gästerna ser ut att komma med en identisk trupp från senast, i 1-0-vinsten över Swansea. Younes Kaboul är en av de som väntas få stå åt sidan. För Hull är det möjligt att Omar Elabdellaoui kommer tillbaka i skick. Lite av en kamp mot klockan.

Vunnit 7/8 senaste hemma

Lagen har en sak gemensamt; det är hemmastyrkan. På resande fot är de desto sämre. Klara kontraster.

Hull har – hör och häpna – 7-1-0 i formraden på hemmaplan, två av matcherna i cupspel, resten i seriedito. Bland de motståndare som värjts undan hittas Manchester United och Liverpool, för att nämna två.

Det är en fantastisk vinnarmentalitet som skapats på KCOM Stadium och om kontraktet kommer säkras, är det med all säkerhet just där.

Kontrasterna, hemma kontra borta, är nästan lika stora för Watford. Nu står man med nio förluster på de 11 senaste bortamatcherna – medan det blivit exempelvis tre raka vunna hemma.

Hemmaplansfördelen, som ska ses som enorm, samt motivationsfaktorn talar för Hull City denna lördagseftermiddag. Räcker det för att motivera ett spel på den raka ettan? Ja, det är känslan.

Det bästa oddset just nu är 1,95x och det hittas hos Bet365. Polletter – in!

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Hull vinner, rak etta
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 22/4
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 51%
X: 27%
2: 22%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 52%