Speltips Miedz Legnica Legia Warszawa 26 maj 2020

Speltips inför IFK Mariehamn – Legia Warszawa 12/7: CL-debut för finnarna

Spelbolagen har en klar favorit när IFK Mariehamn och Legia Warszawa möter varandra i den andra CL-kvalrundan – och vi undrar då om de överdriver det där favoritskapet…

Förra året var historiskt för IFK Mariehamn. Som en blixt från klar himmel plockade de deras första serietitel i historien som uppstickare och därmed blir detta Champions League-kvaldebuten. Räkna iskallt med en kokande stad som helhet och i synnerhet ett dito Wiklöf Holding Arena!

Titelrace blir det dessvärre inte på tal om detta år, men utsikterna för en Europa League-plats ser fina ut. Det är tajt bakom HJK i topp…

Ur svensk och i synnerhet allsvensk synvinkel återfinns flera bekanta ansikten i just Mariehamn. För att nämna några exempel; Philip Sparrdal-Mantilla, Bobby Friberg och Gabriel Petrovic.

Polska Legia Warszawa är desto mer bekanta med den här nivån, Champions League. Under fjolåret nådde de till och med gruppspelet, där de blev trea och därmed erhåll en biljett till Europa League-slutspelet. Väl där blev dock Ajax ett nummer för stora – 0-0, 0-1 – i sextondelsfinalen. Summerat; en lyckad sejour i Europa.

Över dubbla insatsen

7,00-4,30-1,48. Det står 1X2-marknaden i – och det köper vi inte alls.

Favoritskapet ska vara Legias i såväl denna match som hela dubbelmötet, men det ska inte förväxlas med att det blir en enkel fajt detta. Bortamatcher ute i Europa tenderar trots allt att vara rätt tuffa och undertecknad är lite inne på att polackerna istället sätter spiken i kistan på hemmaplan.

Ser vi till de senaste årens CL-kvalbortamatcher för Legia Warszawa har man vid få tillfällen dominerat mot motstånd av Mariehamns kaliber. Snarare varit tajt och tufft.

Mariehamn spelar deras första Champions League-matcher i detta dubbelmöte och borde vara peppade till tusen. Intresset runtom är stort och man ser chansen att verkligen visa framfötterna.

Dessutom är Mariehamn mitt i en löpande säsong medan den polska ligan har uppehåll. Fysiskt och tajmingsmässigt – fördel hemmalaget?

1-1?

IFK Mariehamn +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – spelas till 2,02x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: IFK Mariehamn +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, onsdag 12/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 14%
X: 23%
2: 68%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 55%