20 juli 2017 Trakai Norrköping

Speltips inför IFK Norrköping – Prishtina 29/6: Tackar hjärtligt, 888sport!

888sport står för en hyfsad miss inför IFK Norrköpings Europa League-kvalmatch mot Prishtina, från Kosovo – och oddset som utnyttjas är på 1,87. Risk för dropp finns, varpå vi uppmanar att; skynda fynda!

Det här är ett historiskt år för Kosovo som nation i allmänhet och klubbfotbollen i synnerhet. De har två klubbar i de europeiska kvalen för första gången någonsin efter att ha blivit medlemmar i Uefa samt Fifa förra året, i vad som är en återhämtning efter lång tid av isolation.

Kosovos förbundskapten, Albert Bunjaki, som bor i svenska Skövde är en av dem som menar att det här är en stor seger och möjlighet för landet att utveckla klubbfotbollen vidare. Men eftersom bristen på erfarenhet från Europaspel är det svårt att sia vilken klass den håller.

– Det är svårt att säga eftersom landet har varit isolerat i 20 till 30 år och har inte kunnat spela internationella matcher. Men den håller inte så hög nivå, som Montenegros eller Makedoniens kanske, fast något sämre, förklarar han till DN.

Den inhemska ligan avslutades för nästan precis en månad sedan och då blev Prishtina tvåa. En så pass bra säsong har de inte haft sedan spelåret 2013/14.

För Norrköping står återstarten av Allsvenskan efter sommaruppehållet runt hörnet och där är de den främsta utmanaren till Malmö FF i jakten på SM-guldet. De hittas på samma antal poäng som just dem, men med ett plusmål mindre i målskillnaden samt en match mer spelad.

Defensiv approach från bortalaget

Som nämnt, det är svårt att kunna sätta fingret på hur bra Prishtina är och vilka kvalitéer de har – men de ska åtminstone vara snäppet bättre än AIK:s färöiska motståndare i Europa League-kvalet.

En annan sak som är säker är att IFK Norrköping är det klart bättre fotbollslaget och att det vore en oerhörd skräll om kosovanerna lyckades avancera vidare. Inte långtifrån en omöjlighet?

Här på Östgötaporten kan vi gissa att Prishtina kliver ut med en extremt defensiv approach och försöker hålla emot för att ha chansen att slå på stort inför hemmapubliken. En nyckel att i alla fall hålla det tajt här.

Det är ju trots allt stor klasskillnad och därtill spelas matchen på plast. Tror vi får se dem parkera bussen, bortalaget, åtminstone under längre perioder. Mål framåt ska de väl inte kunna mäkta med?

Oddsen för att IFK ska vinna och hålla nollan är lägre än att båda lagen inte hittar nätet – en marknad där 888sport hamnat väldigt snett, är känslan.

Alltså spelar vi att båda lagen inte ska göra mål till oddset 1,87. Gissningsvis kommer de siffrorna dyka till närmare avspark, varpå vi uppmanar att; skynda, fynda!

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål (BLGM – nej)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, torsdag 29/6
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 88%
X: 13%
2: 6%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 48%