Speltips inför Inter – Atalanta 19/11: Ännu ett italienskt målspel

Målmarknaden hamnar jämnt och ständigt i fokus när det vankas spel i Serie A. Så även inför matchen mellan Inter och Atalanta sent på söndagskvällen.

Ett minst sagt intressant möte avslutar Serie A-helgen, när San Siro i Milano står värd för mötet mellan Inter och Atalanta. Här har vi två lag med fina offensiva kvalitéer.

Ser vi till lagens senaste matcher imponerar båda med en lång måltrend. För gästernas del är den nu uppe i över tio raka matcher med mål framåt. Därmed är det inte heller konstigt att laget ligger stabilt på den övre halvan i tabellen. Å andra sidan släpps det inte lite för många mål för att det ska räcka hela vägen.

Inter har i för sig imponerat bakåt – nio insläppta så här långt – och gör samtidigt många mål framåt. Då ska det i för sig sägas att på sistone har det läckt lite för mycket i det defensiva ledet. Insläppta mål i fem av de sex senaste är värt att notera. Trots det gäller ju Inter som solklara favoriter här, men Atalanta har ett par tunga skalper på kontot. 2-2 hemma mot Juventus gör det omöjligt att inte ha respekt för laget.

Spel på målmarknaden

Tidigare i veckan har den stora stjärnan, Mauro Icardi, varit borta från träning på grund av ett mindre problem med ena knäet. Nu ser det dock ut som att anfallaren ska kunna komma till spel här för Inter. Det är å andra sidan det enda lilla orosmolnet för Inter, som kommer till matchen med bästa möjliga lag.

Gästerna å sin sida har bara en skada att ta i beaktande. Leonardo Spinazzola är inte tillgänglig.

Båda lagen har som sagt visat prov på stark offensiv på sistone. Formen är dessutom bevisligen god framåt. Därför spelas båda lagen göra mål till 1,77 gånger såsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,77 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, söndag 19/11
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 57%
X: 25%
2: 19%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 45%