Speltips Inter Torino 13/7 2020

Speltips inför Inter – Fiorentina 20/8: Dagens bästa speltips

En höjdare till match och premiär väntar i Serie A när Inter och Fiorentina möter varandra på San Siro – och vi tycker oss också ha identifierat ett höjdarspel till strax under dubbla insatsen.

Fiasko, på fiasko, på fiasko. Trots ett namnstarkt material har Inter på allvar inte lyckats lyfta i Serie A-tabellen på senare år – men är det nu det ska vända? Positiva, varma vindar blåser om klubben. Laget har, på ett helt annat sätt än förut, sett mer samspelt ut och levererat enormt i de vänskapsmatcher som spelats.

Generellt känns det som att konkurrensen kommer vara hårdare i Serie A-toppen nu, kontra hur den varit de senaste åren. Inter är en av de klubbar som hoppas kunna sätta press på Juventus…

För Fiorentina har det varit en hel del in och ut i truppen – en stökig försäsong. Flera av de främsta pjäserna från fjolåret har lämnat och ersatts med ungt blod. Faktum är att endast två spelare i truppen är över 30-årsstrecket. Hur får man ihop det, utan speciellt stor rutin? Det kan dröja innan saker klickar. Flera av nyförvärven har nyligen hämtats in.

Inter verkar ha hela truppen intakt och kan presentera den starkaste startelvan möjligast. Fiorentinas Milan Badelj och Riccardo Saponara är småskadade och osäkra kort. Federico Chiesa står som avstängd.

Klart favoritskap för Inter

Det ska inte vara mycket till snack om saken här, är känslan. Så stor omsättning på spelare som Fiorentina haft och så sent som flera av de nya pjäserna kommit in hade de sannolikt helst sett att premiären var åtminstone ett par veckor framåt i tiden. Inte helt redo?

Och det kan dröja innan detta Fiorentina blomstrar; mycket kvalitet som försvunnit. De lär inte förmå att utmana i toppen av serien och kanske inte ens om Europabiljetterna.

Annat är det med Inter, som ser fantastiskt intressanta ut, inte minst offensivt. Spelare för spelare håller de toppklass i Serie A och de har verkligen fått det att klicka i vänskapsmatcherna före seriestarten; vunnit fem raka, mot bland andra Chelsea, Bayern München och Lyon. Drömstart för tränaren Luciano Spalletti!

Med det bättre materialet, fin form och hemmaplansfördelen borde Inter vara presenterade som större favoriter. Vi spelar dem med -1,0 mål (asian handicap) till oddset 1,97x hos Bethard. Då försäkrar vi oss att få insatsen tillbaka om de bara skulle vinna med uddamålet.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Inter -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 20/8
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 63%
X: 23%
2: 15%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 46%