Speltips inför Inter – Genoa 24/9: Enorm skillnad

Spelbloggare Publicerat: 24 September 2017

Det är toppen mot botten i Serie A, när Inter och Genoa drabbar samman på klassiska San Siro – och visst ska det råda klasskillnad i matchen?

Av Serie A-starten att döma verkar Inter vara redo att slåss där uppe i tabellen, som de inte varit i på flera år, och förhoppningen är att till och med kunna slåss om Champions League-biljetterna, istället för dem till Europa League.

Problemet, inte minst förra året, har varit att få ett vasst spelarmaterial att klicka – för kvalitéerna, spelare för spelare finns ju där, och där verkar tränaren Luciano Spalletti ha fått till det. Helt annan känsla i och runtom klubben, vilket också den tredjeplats i tabellen som innehas tyder på.

Det var dock med besvikelse som Inter tappade spelårets första pinnar efter 1-1 borta mot Bologna och då kvitterade ändå Mauro Icardi från straffpunkten sent i matchen. De fyra inledande matcherna hade alla vunnits med minst två baljor, och då har bland annat Fiorentina och Roma stått som motståndare.

Genoa är ett av seriens minst glamourösa fotbollslag och kan inte ha annat fokus än att överleva i det italienska finrummet, särskilt som säsongen startats; två poäng på fem matcher. En hel del sena mål, där ledning eller oavgjort tappats, har satt sina käppar i hjulen och där kan det finnas psykologiska aspekter som spelar in.

Bland andra Govan Pandev, skadad, pryder Genoas frånvarolista. Annars inte mycket matnyttigt att nämnda på den fronten.

Momentum, form och hemmaplan – klar vinst?

Visst, det blev bara oavgjort senast – men inte borde det väl stoppa Inters framfart? Klubben har fått medvind, det spelas bra fotboll och resultaten har tickat in. 3-0 hemma över Fiorentina eller 3-1-vinsten borta mot Roma är inte prestationer eller resultat som kan viftas bort hur som helst.

Mer dystert är det i Genoa, som har haft oroväckande djupa dalar i matcherna och bristen på vinsterna tär förstås mer och mer på självförtroendet och moralen i spelartruppen. Knappast med den bästa känslan de kommer till San Siro – en oerhört svår bortamatch när Inter är på spelhumör.

Momentum, form, hemmaplan och klass talar för Inter. Vinner bekvämt?

Inter -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två mål – är ett vettigt spel till oddsen som presenteras. Det bästa hittas hos Bet365, 1,85 x insatsen.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Inter -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 24/9
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: