19 januari 2020 Milan Udinese Speltips

Speltips inför Inter – Milan 15/10: De vinner derbyt

Toppmatcherna radas upp på löpande band under helgen. Milanoderby, hur härligt låter inte det? Inter och Milan sätter punkt för veckan och vi likaså med ett 1X2-tecken.

En av de största satsningarna i Europa, med flera blytunga namn som kommit in, har Milan stått för – i vad som ska leda till en resa mot den italienska och europeiska toppen. Kvalitet finns i kvantitet, utan att det lett dit de velat; ett spel som de inte fått snurr på alls och det blivit bristande resultat. Tar tid att få saker på sin plats, det har Vincenzo Montella fått veta svart på vitt.

De bättre platserna är ändå inom räckhåll för Milan, men scudetton kan de vifta bort. Räcker helt enkelt inte till – i år.

Scudettodiskussionen är däremot Inter inte bara inblandade i, utan som en av de mest relevanta aktörerna. Annat kan ju inte påstås när de är trea, på sämre målskillnad än Juventus och med så lite som två poäng från ett Napoli som ännu inte ställts på de svåraste av prov i topp.

För den med en neutral översikt av Serie A är detta förstås positivt, att titelstriden faktiskt verkar bli just en – strid. Den i alla fall stenhårda dominans som Juventus haft verkar bruten, till största del för att flera konkurrenter, Inter inräknade, stärkts upp och blivit mer slagkraftiga.

Milan ur form

Underhållande och känslofyllda historier blir det alltid mellan Inter och Milan. Med en form och truppstatus som talar för Inter i detta fantastiska fotbollsderby, faller valet också på att de ska spela hem de tre prestigefyllda poängen.

Med tiden, när spelarna hittat balansen och klaffar ihop bättre, bör Milan bli bättre och bättre. Uppehållet kan ha varit till deras fördel, men att komma tillbaka från den där 0-2-förlusten hemma mot Roma och direkt vinna över ett kanske ännu bättre Inter tror vi inte alls på. När nivån höjts har Milan inte räckt till.

Här försämras deras chanser ytterligare i och med avbräcken på Andrea Conti, Luca Antonelli, skadade, och Hakan Calhanoglu, avstängd. På det talar det mesta för att Nikola Kalinic inte kommer riskeras.

I sin tur har Inter ”bara” Marcelo Brozovic borta.

Det är inte i varenda match som det sprudlat om Inter, ska nämnas, men 6/7 matcher har de stått som segrare i. 3-0-vinsten och 3-1-skalpen mot Fiorentina respektive Roma sticker ut. Bäst när det gäller?

Ettan kan synas till allt över dubbelt betalt. Nu får vi 2,25x för den och det spelas. Bethard är det som erbjuder oddset.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Inter vinner, rak etta
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus!)
Spelstopp: 20:45, söndag 15/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 44%
X: 28%
2: 29%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 49%