Speltips Sassuolo Milan 21/7 2020

Speltips inför Inter – Milan 15/4: Kalasspel från lunchderbyt

Alla världens blickar riktas mot Serie A, Italien och Milano. Klassikern och derbyt mellan Inter och Milan står runt hörnet redan vid 12:30 och från matchen har vi vaskat fram mycket fina värdesiffror.

Äran! Den är mer eller mindre alltid överordnad poängen mellan Inter och Milan, som det finns en djup rivalitet emellan. Det bjuds alltid på fantastiska bataljer när de brakar samman, på planen liksom läktaren.

Nu är det dessutom en herrans massa i potten rent sportsligt och det hjälper förstås till för att hajpa upp tillställningen. Milan är sexa i tabellen, Inter precis bakom dem – och således mitt inne i brinnande strid om Europaplatserna. Avståndet mellan lagen? Två pinnar.

Kraven är alltid skyhöga på dessa klubbar och det är således med en påtaglig besvikelse de står där de står i tabellen; Champions League-platserna är helt utom räckhåll. Å andra sidan var det en bra tid sedan klubbarna hade deras storhetstider. Milan vann Serie A senast 2010/11 och i fem raka år dessförinnan var det Inter som stod på herre på täppan.

Dubbelchansen plockas

Kan inte alls förstå hur oddssättarna resonerar inför matchen, med ett massivt favoritskap för Inter.

Som säkert bekant delar Milan och Inter arena och därmed försvinner hemmaplansfördelen för de senare nämnda. Senast de möttes, november månad, slutade det oavgjort, 2-2, och innan dess vann Milan med tre mål mot noll.

Och nu är ju Milan före Inter i tabellen. Bara två pinnars avstånd och det visar på hur pass jämnstarka de faktiskt är.

Inter har tappat formen totalt och nu radat upp två raka förluster, mot Sampdoria och Crotone, vilket följde upp ett 2-2-kryss när Torino besöktes. Hård baksmälla, då de hade två rena överkörningarna dessförinnan.

Desto hetare känns Milan. Förra veckan krossades Palermo med fyra mål mot noll och med det har endast en enda av de nio senaste matcherna förlorats, vilket var med 1-2 mot serieledande Juventus.

Ger Milan bra mycket större chans till poäng än vad oddsen vill antyda. Helt öppet!

Dubbelchansen X2 spelas till 1,83x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 12:30, lördag 15/4
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 48%
X: 28%
2: 27%
Över 2,5 mål: 62%
Under 2,5 mål: 42%