15 februari 2018 Napoli Leipzig Speltips

Speltips inför Inter – Napoli 30/4: Underhållande kvällsmatch

Vad har hänt med Inter? Såhär i slutspurten av Serie A har de tappat stilen fullständigt och när de då ställs mot seriens bästa offensiv i Napoli, då kan det smälla… Målpartaj?

Den Europaplats som hölls så säkert, den har man plötsligt tappat. Inter, med det stjärnspäckade materialet de har, har inte vunnit på – hör och häpna! – fem raka matcher. Två kryss och tre förluster. Då har schemat inte varit överdrivet tufft heller.

Och visst måste förra veckans makalösa 4-5-förlust borta mot Fiorentina varit toppen på det här isberget? Faktum är att matchen till och med leddes i halvtid, men runt i den 60:e minuten började allt fallera ihop helt – 2-1 blev till 2-5, innan hattrickskytten Mauro Icardi reducerade vid dubbla tillfällen i de dramatiska slutminuterna.

På andra sidan planhalvan har vi ett Napoli som ännu inte släppt tanken om seriens silvermedalj. Från tredjeplatsen är luckan till andraplacerade Roma på fyra pinnar med fem matcher kvar. Värt att nämna; Romas schema är, på pappret, klart tuffare.

Som det ser ut har båda parter trupperna hela. Lyxproblem för tränarna! Vilka får plats från start?

God målpotential

En rannsakan betyder inte så mycket när man faller i samma fälla – om och om igen. Försvarsspelet har varit en snackis i Inter under flera veckor och man har tryckt på vikten av att förbättra det, utan någon förbättring överhuvudtaget.

Det är ju bara att titta senast; fem insläppa mot Fiorentina, som också missade en straffspark…

Framåt är leveransen bättre och det finns flera fantastiska vapen, i bland andra och framförallt Mauro Icardi.

Gästande Napoli har seriens vassaste offensiv; stått för flest mål, men har också störst krut i materialet. De spelar alltid en framåtlutad och glädjefylld fotboll, vilket gör dem till ett av de mest underhållande lagen att följa i Europa.

Laget hanterar att föra matcherna på ett utmärkt sätt, men det som imponerar mest är det formidabla omställningsspelet. Om, när, Inter tappar boll i utsatta positioner, då kommer det smälla. Tro inte annat.

Det har blivit minst tre mål i fyra raka matcher för Napoli, fler i två av dem, och för Inter är statistiken åtta raka över 2,5-målslinan och sex av dessa över 3,5-ditot.

Det osar målfest här!

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre – klipper vi till på till 1,87x hos Bet365, som streamar matchen utan kostnad för deras kunder.

  Rygga spelet och se matchen hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 30/4
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 32%
X: 27%
2: 43%
Över 2,5 mål: 64%
Under 2,5 mål: 39%