24 oktober 2017 Inter Sampdoria

Speltips inför Inter – Sampdoria 24/10: Överdrifter från spelbolagen

Goda resultat, lite sämre prestationer. Är det på tiden att Inter åker på en reaktion när formstarka och kanske underskattade Sampdoria tas emot på San Siro?

I och med att Inter höll lakanet tätt och fixade oavgjort, 0-0, borta mot serieledande Napoli förra veckan är avståndet intakt upp till dem från andraplatsen; två pinnar. Under i tabellen jagar Juventus och Lazio flåsandes i nacken. Matchen innan den, derbyt mot Milan, vann de med 3-2.

Med andra ord; helt öppet i titelracet, med vissa medverkande mer relevanta än andra. Inter tillhör absolut den första skaran.

Sampdoria har visats vara lite av en outsider hittills i Serie A. Finns det till och med potential att fixa en Europaplats? Helt omöjligt är det inte. Med matchen mindre spelad än de flesta konkurrenter runtom i tabellen är de sexa och skulle därför vid annan skörd än noll stärka deras aktier rejält här.

Tveklöst är det att Sampdoria varit värda det här, så underhållande och effektiv fotboll de spelat. Enbart en av åtta matcher på sistone har förlorats och sist krossades Crotone med brutala fem mål mot noll.

Gästerna kommer till spel helt skadebefriade medan Inters enda avbräck är på Marcelo Brozovic.

Reaktionen kommer

Resultaten är bra. Men helt friktionsfritt rullar knappast spelet på. Därför ser vi Inter som en favorit i fara, mot ett kapabelt Sampdoria i mycket fin form.

Mot Napoli kom Inter undan med blotta förskräckelsen och i matchen innan den, 3-2-vinsten över Milan, var de knappast förtjänta av tre pinnar. Efter en sprudlande start på året, har verkligheten hunnit ifatt lite och den fina skörden till trots har inte en enda av de fem senaste matcherna vunnits med större siffror än uddamålet.

Känslan; att den där reaktionen kommer. Och det snart. Så, varför inte mot Sampdoria?

Sampdoria presterar bra fotboll för närvarande. 8-1 i målskillnad i de två senaste matcherna – mot Crotone och Atalanta – och som nämnt; enbart en förlust av åtta möjliga. Andra solida prestationer var hemmavinsten över Milan och bortaditot över Fiorentina.

Också intressant fakta; att Sampdoria vann förra årets båda inbördes möten. Med 2-1 i det identiska med detta.

En skräll? Vi skruvar dock ner nivån lite och ser till att få vinst på spelet även om Inter skulle vinna med uddamålet.

Spelet – Sampdoria +1,25 mål (asian handicap) till 1,89x hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel x 100 kr!

Speltips:

Speltips: Sampdoria +1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel x 100 kr!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 24/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 67%
X: 21%
2: 13%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 40%