kampanj vm 2018

Speltips inför Iran – Uzbekistan 12/6: Kombinationsspel till dubbla insatsen

Planen är att insatsen ska dubblas i det asiatiska VM-kvalet – mer bestämt matchen mellan Iran och Uzbekistan, i vilken mycket står på spel mellan två mästerskapsjagande nationer.

Det är lite av ett toppmöte vi har här i den första av de två kvalgrupperna, grupp A, mellan den nuvarande ettan och trean.

På toppen av kullen hittas alltså Iran med 5-2-0 i resultatraden och vad som är intressant är de å ena sidan snittat mindre än ett mål framåt per match, sex till antalet har det blivit, men å andra sidan är nollan alltjämt intakt i insläppta mål-kolumnen. Mycket anmärkningsvärt.

Sådan har melodin, målsnålt, varit i hela kvalet faktiskt, i synnerhet på sistone. Gruppens åtta senaste matcher har alla klivit under 1,5 mål.

Lite mer upp och ner har det varit om Uzbekistan; blandade resultat och lite fler mål. Fyra vinster, noll kryss och tre förluster är facit och det placerar dem som trea – en plats som innebär playoff medan ettan och tvåan avancerar direkt till mästerskapet – och ner till närmsta konkurrent har de fyra pinnar. Upp till tvåan Sydkorea, en.

Tre av tre på hemmaplan

Dubbla insatsen, alltså. Hur?

Svaret; med ett litet specialspel. En kombination hopknåpad av Betway – Iran att både vinna och hålla nollan.

Det är omöjligt att inte imponeras av Irans facit här i kvalet. Fem vinster, två kryss och noll förluster, inte ett enda insläppt mål och att vara etta trots bara sex stycken framåt. Finns en fantastisk stabilitet i försvarsspelet och hemmaspelet är erkänt starkt.

Gruppspelets tre hemmamatcher för Iran – mot Qatar, Sydkorea och Kina – har alla slutat i vinster och hållna nollor.

Kvalitetssnäppet ner till Uzbekistan ska normalt vara rätt stort. Gästerna har förlorat två av tre matcher på bortaplan. Lär försöka tajta till defensiven här, men visst ska Iran kunna peta minst en balja under 90 minuter?

Alltså – Iran vinner och håller nollan till dubbla insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Iran vinner och håller nollan
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:45, måndag 12/6
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 64%
X: 27%
2: 12%
Över 2,5 mål: 36%
Under 2,5 mål: 67%