12 oktober Georgien Irland Speltips

Speltips inför Irland – Österrike 11/6: Söndagens bästa spel

Ett utsökt hörnspel är identifierat inför söndagens höjdarmatch mellan Irland och Österrike och det är fokus på bortalaget. Passerar eller kliver de under deras lina?

18:00 beräknas avsparken tas och den visas på Eurosport 2, för den som vill höja spänningen under söndagen. Varför inte spetsa till det hela med ett spel? Passa på! Det här är ju den sista dagen av kvalfotboll innan ännu ett utdraget uppehåll väntar.

Grupp D är fortfarande en helt öppen historia när halva kvalet är spelat. På toppen av kullen hittas Serbien och Irland, båda på 11 poäng, medan såväl Wales som Österrike är på sju. Fyra pinnars skillnad är en del, absolut, men det finns kapacitet för de senare nämnda att ändra på saker och ting.

Bottenduon består av Georgien och Moldavien, som är helt avhängda och det är precis som väntat. Klasskillnad mellan toppkvartetten och dem.

Till den här matchen är Österrike drabbade av flera tunga avbräck – på Marko Arnautovic, Stefan Ilsanker, avstängda, och Marc Janko, sjuk, bland andra. Kan man leverera i alla fall?

Hörnlinan felsatt

Ser en matchbild med ett spelförande Österrike och ett vasst kontrande Irland. Precis som oddsen antyder ska Irland vara favoriter till att vinna matchen med deras solida försvarsspel och allmänna styrka medan Österrike är svårt skadeskjutna.

Men detta öppnar också för en annan sak – hörnor, för Österrike.

Som nämnt, Irland väntas lämna över stora delar av bollinnehavet till Österrike, som trivs med att föra matcherna. Så kompakta Irland är borde det rimligtvis öppna för hörnor, när man försöker komma ut på kanterna och har det svårt att hitta nätet.

Om Österrike skulle hamna i uppförsbacke, vilket är ett troligt matchscenario, öppnar det för ännu fler hörnor i takt med att positionerna pushas upp.

Hörnlinan för Österrike är på 4,5 och ser vi till Irlands kvalmatcher är den enda motståndaren som klivit under den Moldavien och de skapade fyra stycken. Den omvända statistiken är i identisk; Österrike har passerat linan i 4/5 kvalmatcher. Enda undern var borta mot Serbien.

Bwin sticker ut hakan och erbjuder hela 1,90x för överspelet på 4,5-hörnlinan för Österrike. Söndagens bästa spel? Utan tvekan! I min bok ska linan vara på 5,5, också med övern som favorit.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Österrike över 4,5 hörnor
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 11/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 30%
2: 28%
Över 2,5 mål: 40%
Under 2,5 mål: 63%