5 september 2017 Irland Serbien

Speltips inför Irland – Serbien 5/9: Tajt gruppfinal

Vi väntar oss en tajt och spännande match när Irland och Serbien, tvåan respektive ettan i VM-kvalgrupp D, möts under tisdagskvällen och landar i en slutsats värd hela 3,20 x såsen på spelfronten.

Den här kvalsejouren, innan det hela återstartar i oktober, är i dess absoluta slutfas. Grupp D är en av de mest spännande kvalen, där i första hand Serbien, Irland samt Wales slåss om topplatserna. Österrike kan vara en uppstickare, men de är nu en bit på efterkälken och det blir svårt att hämta in.

Faktum är att de här tre toppnationerna ännu inte förlorat i kvalet, och då återstår bara tre matcher för respektive part. Serbien har 4-3-0 i resultatraden, Irland 3-4-0 och Wales 2-5-0 – facit som visar på hur tajt det är och brukar vara i matcherna.

Spelarna i Irland är med all säkerhet smått uppretade och starkt revanschlystna i och med tappet, via 1-1, borta mot Georgien. Resultatet betyder dock fortfarande att det ser hoppfullt ut inför framtiden på pappret medan insatsen i sig var undermålig. En hel del slarv.

Serbien hade i sin tur en bekväm 90-minutersresa mot Moldavien, där resultatet till sist skrevs 3-0. Klar dominans i matchen, mot en klart sämre motståndare. En djupare analys en så behövs inte.

Krysset – ett naturligt utfall

Formen talar för Serbien. Att de har det bättre materialet likaså. Vad som däremot talar för Irland är hur svåra de har varit att slå; det solida försvarsspelet. Addera hemmaplan på det. När vi kokar ner alltihop – visst känns det som att en tajt match väntar oss?

Gästerna är presenterade som knappa favoriter av oddssättarna, men borde vara helt tillfredsställda med ett kryss i matchen – ett utfall som skulle innebära att Irland och Wales alltjämt hålls på avstånd.

Bollinnehavet kommer Serbien ha det mesta av, vilket innebär att de till stora delar får diktera villkoren i matchen. Utöver det har vi svårt att se Irland försöka dra upp tempot och riskera speciellt mycket, då de vet om vilka riskmoment de isåfall skulle ställas inför. Varför ändra på ett vinnande koncept?

Att det slutar oavgjort känns som ett naturligt utfall av matchen och när Bethard erbjuder oss 3,20 gånger pengarna för det tvekar vi inte en sekund på att slussa in polletterna omedelbart.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 5/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 31%
2: 36%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 65%