Speltips inför Island – Schweiz 22/7: Kniven mot strupen

Spelbloggare Publicerat: 21 July 2017

Grupp C:s premiärförlorare, Island och Schweiz, i dam-EM är båda pressade att vinna när länderna möter varandra. Vi djupdyker i matchen, tar ställning och plockar ut en segrare till alldeles för bra betalt.

Förlorarna i premiären ska mäta krafterna och de är pressade att vinna här, även om slutspelschansen skulle kunna leva vidare om så inte blir fallet. Med andra ord; upp till bevis!

Schweiz förlorade med 0-1 mot Österrike i premiären – en match som de blev hårt tillbakapressade i under perioder. Uppförsbacken blev alldeles för brant när man blev decimerade halvtimmen från slutet till följd av att mittbacken Rahel Kiwic blev utvisad. Därmed missar hon den här matchen.

En desto mer lovande premiär stod Island för, även om det blev en 0-1-förlust i premiären. Giganten Frankrike stod för motståndet och målet släpptes in så sent som i den 86:e minuten. Laget, som är fullt med allsvenska fotbollsspelare, stod för en kopiös arbetsinsats och kunde dessutom hota vid upprepande tillfällen.

Stark premiär

Det är lite förvånande hur stora favoriter Schweiz presenteras som och vi ser chansen att utnyttja detta i form av ett skrällspel.

Som nämnt; Island var briljanta, i deras mått mätt, mot Frankrike; med en kopiös arbetsinsats, ett solitt försvarsspel och hotande kontringsdito. Förlusten till trots – känslan lär vara bra hos dem. Medvind!

Samtidigt kom Schweiz inte upp i nivå i deras premiär och det är lätt hänt att hjärnspökena besöker spelarna nu när pressen är så pass stor och man kommer från en sådan prestation. En favorit i fara? Absolut.

Det finns flera typer av spel som lockar; under- och skrällspel. Vi tar och plockar ut ett av de senare nämnda.

Vi håller det enkelt och investerar i den raka ettan, Island att vinna, till maffiga 3,35 gånger degen hos Bethard. Det är åtminstone ett par decimaler för högt.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Island vinner, rak etta
Odds: 3,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 22/7
TV:  svttva logo eurosport logo
Stream:  svtplay logo eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: