Speltips inför Italien – Israel 5/9: Dags för revansch

Spelbloggare Publicerat: 5 September 2017

Israel hemma på Mapei Stadium – blir det en tillbakastuds och ”walk in the park” för ett Italien som åkte på storstryk av Spanien förra veckan veckan? Det är vi lite inne på…

Första- och direktplatsen kan Italien räknas bort från efter 0-3-förlusten borta mot Spanien och det ser istället ut att bli playoff. Eller ja, exakt allt pekar på det med fyra pinnar ner till närmsta konkurrent i form av Albanien när tre matcher, som man alla är storfavoriter inför, återstår.

Det ska bli intressant att se hur Italiens reaktion på fiaskot i Madrid blir – studsar man tillbaka direkt eller har djupa sår satts i spelargruppen? De var helt utan chans mot Spanien – i deras första VM-kvalförlust sedan 2004. Att det skulle bli en ny torsk anses osannolikt och siffror över 30,00 gånger pengarna dukas ut på en israelisk vinst i matchen.

Israel har varit upp och ner i kvalet, utifrån vad man ska kunna kräva av dem. Dock mest åt det senare nämnda. De är placerade fyra i tabellen och föll oväntat med 0-1 när de fick besök av Makedonien senast. Givetvis ett brutalt fiasko. Hur ska andan kunna hämtas efter det?

Vann med 3-1 borta

Kanske är det den här nivån Israel ska vara på? Spelarmaterialet saknar spets, det är uppenbart, men att falla mot Makedonien – på hemmaplan, det är illa. Såklart. Undertecknad har extremt svårt att se dem räcka till här och tror på tre enkla pinnar för Italien.

Även Italien stod, som nämnt, för ett fiasko senast – men att ställas mot Spanien borta är en av de tuffaste möjliga uppgifterna i världen. Den matchen är bara att sopa bort från axlarna och nu hämta ny kraft.

Trots allt; Italien osar klass. Kan vara en utmanare om världsmästerskapstiteln.

Det omvända mötet slutade i en 3-1-vinst för Italien, trots att de spelade decimerade med en man under 40 minuters tid. Här stärks de av att vara på hemmaplan och möter därtill ett motstånd som tappat stilen totalt.

Israels förlust senast var den tredje raka. Dessförinnan; 0-3 mot Albanien och 1-4 mot Spanien.

4-0?

Italien -2,0 mål (asian handicap) – då får vi insatsen tillbaka om de vinner med exakt två baljor – spelas till 1,91x hos Bet365. Risk att oddset sjunker – så; skynda, fynda!

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Italien -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 5/9
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: