Speltips inför Italien – Ryssland 17/7: Kortspecial till över dubbelt betalt

Spelbloggare Publicerat: 17 July 2017

Måndagens tidiga fajt från damernas EM står Italien och Ryssland för och då har vi en klar favorit, men när oddsen är så pass nertryckta på dem faller valet på ett specialspel hämtat från kortmarknaden istället.

Grupp B gör entré i sommarens europeiska mästerskap och vid 18:00 möter gruppens stora underdogs, Italien och Ryssland, varandra i vad som är en måstematch om det ska bli en plats i slutspelet. De andra två nationerna att mäta krafterna mot är Tyskland och Sverige, som möter varandra vid 20:45.

Ryssland är en av de hårdast bottentippade nationerna i mästerskapet och ska förstås inte ha i ett slutspel att göra. Handlar mer om att samla rutin, utvecklas och få framtidstro på det hela – för rysk damfotboll blomstrar knappast.

Lite större förhoppningar finns på Italien, vars damsektion håller på att blomma ut. De har haft stora bekymmer med att inte ens tas på allvar, till att nu få lite medvind. Inte helt omöjligt att de kan skrälla i åtminstone en av matcherna mot gruppens jättar?

Förlorar “kortmatchen”

Närmast allt talar för Italien denna afton, vilket 1X2-oddsen indikerar – 1,33-5,50-11,00. Normalt ska skillnaden vara betydande, men som vi vet riskerar stora favoriter inte sällan hamna i fara i mästerskapspremiärer.

Därför tittar istället åt annat håll för inspiration och spelvärde – och det plockas på kortmarknaden, där William Hill hamnat snett. Det måste man ändå kunna slå fast?

Det handlar om ”kortmatchen” – vem som åker på flest kort.

Dansen ska föras av Italien – med järnhand. De kommer ha massvis av possession medan Ryssland får fokusera på att hålla ihop försvarsspelet och kunna kontra effektivt. Då är risken omfattande att det kan behöva tilltas desperata tilltag i form av fulspel och tjuvnyp för att stoppa motståndarna.

Att vi får hela 2,10 x insatsen för att Ryssland ska drabbas av flest kort är i klar överkant och vi ser till att utnyttja William Hills miss innan förmodad reaktion och justering.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Flest kort: Ryssland
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, måndag 17/7
TV:  tvtolv logo eurosport logo cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: