22 mars 2018 Tyskland Israel Speltips

Speltips inför Italien – Tyskland , U21-EM, 24/6: Tungviktarna ryker ihop

Grupp C:s tungviktare i U21-EM – Italien och Tyskland – ska göra upp om tre poäng på Stadion Miejski med helt olika förutsättningar, varpå vi tar ställning och sida.

Match nummer ett – allt gick planenligt för Italien; en stabil 2-0-vinst över Danmark. Tre pinnar inkasserade och tre till hade inneburit att slutspelsutsikterna var ljusa.

Istället tappade italienarna stort; föll med 1-3 efter två hyfsat sena mål från Tjeckien, som förvisso stod för en imponerande insats över 90 minuter – men med den skillnaden som råder, spelare för spelare, ska en sådan match inte förloras.

Tyskland har, precis som väntat, närmast briljerat i de inledande matcherna och de plitas ut som den främste utmanaren till favoriten Spanien om EM-titeln. Två matcher har betytt två vinster, dito hållna nollor och fem mål framåt. 2-0 över Tjeckien och 3-0 över Danmark. Enkelt och stabilt.

Men viss fara finns fortfarande för Tyskland. Om de skulle förlora med lite större siffror, kan de först och främst petas ner till andraplatsen – även tredje, i teorin – och där inte ens vara den bästa tvåan i turneringen. Således missad slutspelsplats. Minst en pinne här och förstaplatsen är säkrad.

När vi kokar ihop allt – Tyskland klart bättre

När vi kokar ihop allt, summerar de två matcherna och värderar trupperna mot varandra – borde inte Tyskland vara större favoriter än såhär?

Om jag varit oddssättare hade jag till och med kunnat dra bort runt två decimaler, 20-25 punkter, från den raka tvåan över till de andra tecknen.

Att Tyskland har ett bättre material kontra Italien, det är omöjligt att vifta bort. Därtill har de fått ihop allt på ett mycket bra sätt; försvarsspelet över hela banan och stabiliteten som helhet.

Italien kom inte alls upp i nivå mot Tjeckien och måste vinna stort här, annars blir det inte på tal om något slutspel. Blottar sig – och det utnyttjar Tyskland? För tyskarna räcker kryss, som nämnt, men det är klart att vinsten ska jagas och Italien kommer förstås inte safe:a vid händelse av lika mitt i matchen.

Spelar Tyskland -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – till 2,02 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Tyskland -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 24/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 31%
X: 28%
2: 42%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%