24 juni 2019 italien kroatien u21 speltips betting

Speltips inför Italien U20 – England U20 8/6: Höjdare till semifinal

Oddssättarna är säkra på sin sak – semifinalen mellan Italien och England blir en tillknäppt historia. Vi anser däremot att det finns mycket som talar för mål och investerar polletterna till strax över dubbelt betalt.

Snart ska hela kalaset summeras. Det är dags för semifinalerna i U20-VM i Sydkorea de nationer som lever vidare är just dessa två, Italien och England, samt Uruguay och Venezuela. Fyra landslag som just nu känns svåra att skilja åt – något som oddsen också understryker.

Det var endast på målskillnad som Italien löste andraplatsen i deras grupp och med det den säkra platsen till slutspelet i mästerskapet; detta efter en vinst, ett kryss och en förlust. Maskineriet har hackat och det är med en hel del flyt som den här semifinalen nåtts. Exempelvis kvitterade man i den 88:e minuten i kvartsfinalen mot Zambia och vann sedermera förlängningen – trots en man mindre på planen.

För England har det blivit en del knappa segrar under mästerskapet, men nivån i prestationerna har ändå varit stabila – kanske bortsett från 1-1-krysset mot Guinea i gruppspelet – och under slutspelet har Costa Rica och Mexiko värjts undan. Mot de senare nämnda var det verkligen med nöd och näppe…

Full rulle när Italien spelat

Medan England varit mer försvarsstarka och inte bjudit på speciellt mycket, har det varit öppna dörrar både framåt och bakåt när Italien varit ena halvan av en match. Vad kan vi då vänta oss?

Det är svårt att sia, men en sak är i alla fall säker – oddssättarna underdriver chanserna för mål. Rätt kraftigt till och med, skulle jag vilja påstå.

Mållinan är på 2,0 (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två mål – och då är underspelet favorit. Kan inte alls köpa det, som det fläktat runt ”Les Bleus”. Efter premiären har de fyra mästerskapsmatcherna innehållit minst två baljor och tre av dessa minst tre.

Målen har inte heller kommit från ingenstans. Bjudits på frejdigt anfallsspel och svajigt försvarsspel från fransoserna.

Mer stabilt i England, som nämnt, men om tempot dras upp – inte kommer de med vilka medel som helst försöka dra ner det? De är trots allt favoriter här och 3/5 matcher i mästerskapet har bjudit på minst två baljor, två av dem exakt tre.

Summa summarum – värdet hittas i överspelen och vi synar det på 2,0-målslinan (asian handicap) till 2,02x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:00, torsdag 8/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 32%
2: 38%
Över 2,5 mål: 36%
Under 2,5 mål: 68%