19 maj 2018 Juventus Hellas Verona Speltips

Speltips inför Juventus – Barcelona 11/4: En miss från oddssättarna

Vad sysslar de kära oddssättarna med? Ett superodds, utan att överdriva det minsta, är uppdukat till Champions League-kvartsfinalen mellan Juventus och Barcelona, det första mötet i Turin.

Sveriges bästa bonusguide! Passa på att hämta en eller flera bonusar till Champions League-matcherna.

Den här Champions League-upplagan har varit en trivsam och hittills enkel resa för Juventus. Gruppspelet toppades utan bekymmer och i åttondelsfinalen stod de för 180 solida minuter när Porto städades undan med tre mål mot noll. En tuff motståndare, men det var inte mycket till snack. Betydande skillnad!

Här kommer det största hindret för Juventus, förhandsfavoriten till att kamma hem hela kalaset, Barcelona.

Medan Juventus även som helhet haft en bekväm säsong, med ännu en Serie A-titel mer eller mindre redan klar, har det stormat desto mer om Barcelona. Katalanerna är en bit på efterkälken i Primera División, tre pinnar med en match mer spelad, mot ettan och ärkerivalen Real Madrid. Loppet kört?

Men det är här i CL som det stormat mest. Barcelona blev historiska efter att ha vänt 0-4 i baken från Paris mot PSG, till 6-5 efter en fenomenal prestation på Camp Nou. Då kom de tre sista målen mellan minuterna 88-95.

Inte mycket nytt eller matnyttigt att ta upp på skadefronterna. Juventus saknar alltjämt Marko Pjaca samt Mario Mandzukic. Barcelona; Aleix Vidal, Rafinha och Arda Turan.

  Superodds: 9,0 på Barcelona och 9,0 på Juventus + 1 000 kr bonus hos 888

Klar fördel Juventus!

För att återkoppla till frågeställningen; vad sysslar de kära oddssättarna med?

Det krävs inte mycket till reflektion för att inse hur skevt satta oddsen är just nu, och varit under hela veckan. Endast små reaktioner. Och det kan jag inte alls förstå varför.

Att Barcelona är överskattat, det kan vi väl slå fast vid det här laget? De har visats oerhört sårbara i spanska Primera División, inte minst på resande fot, och är inte i närheten av lika dominanta som vi blivit vana att känna dem de senaste åren. Topptrion världsklass, men annars är det faktiskt rätt tunt.

Avancemanget hit kan de, katalanerna, tacka PSG för. Det handlade inte om deras egen prestation i första hand, utan på vilket sätt fransoserna föll ihop. Som ett korthus. Prestationen i Paris var urusel och bortaspelet har varit ett problem. Det är ju bara att titta nu senast; 0-2-förlust mot Málaga, trots en a-betonad startelva.

Hemma i Turin är Juventus en av de största maktfaktorerna i fotbolls-Europa. För att sätta lite statistik på det; 15 raka är vunna och inte en enda av de 47 senaste tävlingsfajterna förlorade.

”Den gamla damen” kommer nu från en trygg 2-0-seger över Chievo och ser vi tillbaka på åttondelsfinalen mot Porto fanns mycket som var bra att hämta.

Oddssättarna menar att Juventus inte ska vara mer än knappa favoriter – vi att de ska vara hyfsat stora sådana.

Den raka ettan spelas till 2,70 x insatsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus vinner, rak etta
Odds: 2,70 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 11/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Podcast inför Juventus-Barcelona

Podcasten Uppsnack med Jonas & Sladjan med allt inför veckans CL hittar ni här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 37%
X: 29%
2: 35%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 54%