Speltips inför Juventus – Barcelona 22/11: Höjer svårighetsgraden

Spelbloggare Publicerat: 22 November 2017

Alla blickar riktas mot Allianz Arena i Turin. Världspjäserna Juventus och Barcelona drabbar samman i en match av stort intresse och på spelfronten höjer vi på Spelbloggare upp svårighetsgraden något – med en 3,35-oddsare. Vilken?

Hur står det till i Juventus? Det är uppenbart att deras tid som totala dominanter i Italien är över och helt felfritt har det inte heller snurrat på i årets Europaspel. Hårdnad konkurrens, eller har de det facto blivit sämre? Förra veckan åkte de på en 2-3-torsk mot Sampdoria och nu är de inte bättre placerade än trea i Serie A.

Det bör dock nämnas att Juventus vilade en del pjäser i den matchen, som ska komma tillbaka här, uppvilade och redo. Medhi Benatia står som skadad.

Här i Champions League ska det ändock bli slutspel, pekar det mesta på. De är tvåa, bakom just Barcelona, som man har en trea upp till. Ner till närmast jagande konkurrent i form av Sporting CP, är det tre poäng. Därtill har ”Den gamla damen” fördel i de inbördes mötena där.

Barcelona står allt starkare, fastän det ljöd vissa varningssignaler inför spelåret. Primera División toppar de och vinsterna radas upp. Inte sedan Supercupfinalerna mot Real Madrid har de förlorat, 17 matcher till antalet.

Liten besvikelse var det dock att de inte förmådde att vinna borta mot Olympiakos i den senaste CL-bataljen, i slutet av oktober. 0-0 slutade matchen.

Till denna fajt kommer katalanerna till spel utan Ousmane Dembélé, Javier Mascherano och Sergio Roberto.

Logiskt med oavgjort

Spelet, ja. Ett spel som vi höjer nivån på. Har en känsla över att en tajt match väntar oss, varpå det oavgjorda utfallet är mer än sannolikt. Till 3,35 gånger pengarna, då finns det ingen anledning att tveka.

Juventus är medvetna om att det blir en närmast omöjlighet att passera Barcelona, i och med att bortamötet på Camp Nou slutade i en 0-3-förlust. Däremot kan de stärkta deras aktier när Sporting ska hållas på avstånd och andraplatsen säkras.

Med andra ord; vi kommer knappast få se ett Juventus som offrar särskilt mycket i jakten på mål.

Bollinnehavet kan vi räkna med att Barcelona kommer ha det mesta av. De sitter i en så pass bra sits att de inte heller behöver ta överdrivna risker, utan kan – också med respekt för motståndarna och deras kvalitéer – hålla boll och sakta men säkert försöka bryta ner italienarnas försvar.

Krysset, det säkrar Barcelonas förstaplats. Givetvis är man sålunda nöjda med en poäng från Allianz Stadium…

Det är bara att skicka in stålarna och hålla tummarna på fin avkastning här.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 22/11
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: