19 augusti 2017 Juventus Cagliari

Speltips inför Juventus – Cagliari 19/8: Hörnspecialare när Serie A startar

Ett specialspel med hörnfokus värt hela 3,45 x såsen investeras i när spelårets första Serie A-batalj ska spelas – mellan mästarna Juventus och ett bottentippat Cagliari.

Den dominans som Juventus har över den italienska klubbfotbollen är total och när de, alltså mot Cagliari, öppnar säsongen 2017/18 är det med ett solitt favoritskap att spela hem Serie A för sjunde året i följd.

Grundmaterial är i princip detsamma från förra året och vi borde således kunna räkna med att de håller en liknande nivå nu. Däremot har flera andra potentiella uppstickare förstärkt, inte minst Milan, som Leonardo Bonucci lämnat Juventus för. Det är den mest uppmärksammade nyheten i ”Den gamla damens” trupp. Lite hårdare konkurrens med andra ord.

Gästerna, då? De är förstås inte ens att nämna som en konkurrent till Juventus i den mån att de slåss i samma skikt av tabellen, utan för Cagliari handlar det om att i första hand undvika att trilla ur serien. Det blev en bekväm tolfteplats förra året – nu är de nedplitade, av oddssättarna, med femte störst risk att hamna i bottentrion.

Skapar sista hörnan i matchen

Det är alltså toppen mot botten här. Kommer det synas på resultattavlan också?

Detta är en match som Juventus skulle kunna spurta ifrån i och vinna med till och med förnedrande siffror, men en premiär är en premiär och det toppformen verkar vara en bra bit borta.

Lite upp och ner har det varit för Juventus i de vänskapsmatcher som spelats; i deras mått mätt, mest ner. Den italienska Supercupfinalen mot Lazio förlorades med 2-3 i veckan och den prestationen oroar en del.

Och eftersom det är just en premiär, med alla nerver som spelar in, räknar vi med en tajt match – där Juventus dock borde dra det längsta strået. Tanken; att de leder knappt inför slutspurten av matchen och att Cagliari därmed trycker upp positionerna. Skapar matchens sista hörna?

Sista hörnan: Cagliari – spelas till 3,45 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Sista hörnan: Cagliari
Odds: 3,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 19/8
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 85%
X: 12%
2: 4%
Över 2,5 mål: 64%
Under 2,5 mål: 40%