2 oktober 2018 Juventus Young Boys speltips champions league

Speltips inför Juventus – Empoli 25/2: Gott hörnvärde!

Det är fokus på ena sidans hörnlina när toppen möter botten – Juventus och Empoli – i italienska Serie A. Klampas den över, eller blir den underkliven? Vi tror oss ha svaret!

Platsen precis ovanför strecket, men ändå åtta pinnar ner under det. Mycket ska till för att Empoli, deras tabellposition till trots, ska trilla ur Serie A detta spelår – men ja, mycket återstår att spela och allt kan hända. Exempelvis har tredjejumbon Palermo visat upp vissa positiva tendenser.

Juventus kommer hit från en fantastisk skalp i veckans Champions League. Bortamötet, det inledande av två, mot hemmastarka Porto vann man med två mål mot noll efter att ha spelat med en man mer i över 70 minuter. Det var den åttonde raka vinsten och i Serie A är serievinsten som skriven i sten.

Goda besked för Juventus – hela truppen är fit for fight. Lyxproblem! Empolis Andrea Costa och Vincent Laurini står som osäkra.

Hög hörnlina

Det är Juventus hörnlina som vi fokuserar på – och den spontana känslan är att den är minst ett heltal för högt satt, i synnerhet med det fina oddset vi får på den utställda 7,5-linans underspel.

Givetvis kommer Juventus vara den påtryckande farten och bara av det är hörnorna nära till hands, men känslan är också att när de väl får in 1-0-målet – om – att de kanske slår av på takten lite; anfaller utan större risk.

Dessutom ryktas det om att bland andra Mario Mandzukic kan ställas åt sidan för Juventus del. Välbehövlig rotation med det täta spelschemat som varit.

Matchbilderna är ofta hyfsat snarlika när Juventus är ena halvan av en match, speciellt på hemmaplan, och deras hörnsnitt framåt i årets Serie A är på 5,7.

Helt enkelt; Juventus hörnmöjligheter är överdrivna – och värde finns att tälja på underspelen.

Juventus under 7,5 hörnor spelas till 1,85x hos 24hBet.

  Rygga spelet hos 24hBet – Få €50 bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus under 7,5 hörnor
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 25/2
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 87%
X: 12%
2: 4%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 40%