2 oktober 2018 Juventus Young Boys speltips champions league

Speltips inför Juventus – Olympiakos 27/9: Måltankar från Allianz Stadium

Det är fokus på målen när Juventus och Olympiakos, som båda kammade noll i CL-premiärerna, ska mäta krafterna på Allianz Stadium. Öppet eller tillknäppt?

Nu kommer Olympiakos förstås inte bli en del av topp två i gruppspelet och de får istället ta fokus på tredjeplatsen, som leder till Europa League, men även där är de på efterkälken efter att ha förlorat premiärmatchen hemma mot Sporting CP, som är huvudkonkurrenten i den striden, med 2-3.

Hoppet är att kunna skrälla hem en pinne från Allianz Arena, men det är lättare sagt än gjort…

Även Juventus kommer till spel med stor revanschlusta, kan vi anta. De förlorade öppningsmatchen mot Barcelona med 0-3 på Camp Nou och är således redan nu en bra bit på efterkälken. Om det inte blir en trea här – ja, då kan det bli svårt att till och med passera nämnda Sporting. Det vore ett fiasko modellen större.

I Serie A har Juventus åtminstone gått rent under seriestarten, precis liksom Napoli, så formen borde inte vara något bekymmer. Det är den däremot i Olympiakos, som bara plockat två pinnar på de tre senaste seriematcherna och med det fallit ner till fjärdeplatsen. Under all kritik.

Bekvämt bollinnehav

Offensivt, ska Olympiakos kunna sätta någonting emot Juventus? Tveksamt, tveksamt. Formen är, som nämnt, dunkel och italienarna har ett försvarsspel i absolut världsklass. Dessutom väntas Juventus föra matchen med järnhand, varpå bollinnehavet kommer bli litet för grekerna.

Givetvis kan siffrorna skjuta i höjden, men Juventus brukar inte vara alltför riskfyllda i deras bollinnehav, utan vet om att de till slut brukar kunna få hål på motståndarna och att defensiven kan litas på. Rullar boll – utan panik?

Olympiakos lär ställa upp försvarsmuren i hopp om att hålla nollan intakt så länge som möjligt, för att sticka upp när chanserna väl dyker upp. Till skillnad från hemmamatchen mot Sporting, där de blev svårt sårade.

2/3-0?

Under 3,5 mål är värt att slussa in polletterna på till 1,71 x polletterna. Betsson är platsen.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsson (1 000 kr riskfritt spel)
Spelstopp: 20:45, onsdag 27/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 88%
X: 10%
2: 2%
Över 3,5 mål: 44%
Under 3,5 mål: 58%