28 april 2018 Inter Juventus Speltips

Speltips inför Juventus – Real Madrid 3/6: Äntligen Champions League-final

Champions League-finalen är här! Som vi väntat. Alla världens blickar kommer vara riktade på Juventus och Real Madrid under lördagskvällen. Speltips, odds och allt inför matchen, det får ni ta del av här.

Missa inte att fylla på spelkassan inför CL-finalen! Sveriges bästa bonusguide hittar ni – här.

Nationalstadion i Cardiff. TV3 Sport eller Viasat Ultra HD. Världens bästa klubblag i fotboll ska koras. Lördag 20:45 beräknas avsparken tas. Är ni redo?

Det är verkligen en riktig superfinal som väntar oss och inte alls oväntat är det just Juventus och Real Madrid som gör upp om den mest åtråvärda av titlar. Lagen har briljerat under spelåret, såväl inhemskt som i Europa.

En vinst för Zinedine Zidane och hans Real Madrid skulle innebära klubbens tredje CL-titel på de fyra senaste försöken. Ännu mer notabelt blir statistiken då Real nyligen vann Primera División för första gången på fem hela år. Där har istället Barcelona främst, men även Atlético Madrid fått stå i rampljuset.

Resan tillbaka till den italienska och europeiska toppen har varit fenomenal för Juventus sedan tvångsdegraderingen till Serie B 2006. Nu står klubben stärkta med sex raka Serie A-titlar – nästan alltid i dominant stil – och förförra året spelade man CL-final mot Barcelona.

En av de stora snackisarna inför matchen har varit om Gareth Bales status. Håller han för en startplats? Det mesta pekar på att så inte är fallet, men oavsett om han bara får 20-25 minuter i andra halvlek så får spanjorerna in en extra dimension i anfallsspelet.

Annars är Daniel Carvajal osäker för Real Madrid och Marko Pjaca alltjämt out för Juventus. Inga huvudrubriker med andra ord…

Åker under deras hörnlina

Och spelet från matchen, det hämtar vi från hörnmarknaden. Spelbolagen förmår inte att komma överens med varandra på en av Juventus linor och då uppstår fin trevlig värdelucka för oss att utnyttja.

Här talar allt för att Real Madrid kommer styra matchen, mer eller mindre från start till slut. Det blir mer naturligt för dem att föra dansen, dels för att spelarna är snäppet bättre än motståndarna, men också för att Massimiliano Allegris och Zinedine Zidanes filosofier ser helt annorlunda ut.

Det behöver absolut inte vara en nackdel för Juventus att få backa hemåt; fokusera på försvarsspelet och ställa om effektivt.

Såvida italienarna inte hamnar i uppförsbacke så har jag svårt att se dem trycka upp positionerna.

Därför – få Juventushörnor?

Vi klipper till på under 4,5 hörnor för Juventus till dubbelt betalt hos 888sport och där hittas värde runt 15 punker neråt. Bara att skicka in stålarna!

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus under 4,5 hörnor
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 3/6
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 31%
2: 37%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%