28 april 2018 Inter Juventus Speltips

Speltips inför Juventus – Sporting 18/10: Tajt tillställning

Jämsides i Champions League-grupp D står Juventus och Sporting CP, som under onsdagskvällen drabbar samman. Spelbolagen har en klar favorit i italienarna – vi tror att det kan komma att bli rätt tajt på Allianz Stadium.

Förluster mot Barcelona samt vinster över Olympiakos. Juventus och Sporting CP har inlett Champions League-sejouren på liknande vis och det som skiljer dem åt är ett plusmål till portugisernas fördel. Härmed är det en fruktansvärt betydelsefull som ska utspelas i Turin – en som möjligen kan betyda skillnaden mellan CL-, EL-slutspel eller ingetdera.

I och med de inledande resultaten och att Barcelona med största säkerhet kommer vinna den parallella matchen med denna, mot Olympiakos, kan vi anta att det blir just Juventus eller Sporting som kniper den där åtråvärda andraplatsen.

Det är lite svårt att sia vart Juventus står och hur spelåret kommer utvecklas. Säkert är åtminstone att deras brutala dominans i Serie A är bruten och efter den snöpliga hemmaförlusten mot Lazio i helgen är de inte bättre placerade än fyra, med fem pinnar upp till serieledande Napoli.

Lättare blir det inte att vända på skutan med de skadeproblem som tynger ”Den gamla damen”. Här saknas bland andra Mattia De Sciglio, Benedikt Höwedes, Stephan Lichsteiner. Miralem Pjanic och Claudio Marchisio är osäkra för spel.

Sporting har varit på efterkälken mot Porto och Benfica i den portugisiska klubbfotbollen en bra tid nu och har inte vunnit serien sedan spelåret 2000/2001. Åtta matcher in i årets upplaga är de tvåa, strax bakom Porto, och hoppas kunna bjuda på konkurrens in i det sista. 6-2-0 i resultatraden.

Seydou Doumbia, Alan Ruíz och Fábio Coentrão står på bortlagets kanske-lista, huruvida de kan medverka eller ej.

Skyndar långsamt – målsnålt?

Spelbolagen har ställt ut Juventus som förkrossande stora favoriter inför matchen – och det får oss att hitta värde på flera ställen, främst målmarknaden. Undertecknad tyder det mesta talar för en tillknäppt historia, bookiesarna tänker annorlunda.

Juventus brukar inte vara de som helt och hållet kör över motståndarna, utan kan vinna fotbollsmatcher med mindre stora siffror – om än helt bekvämt. Fantastiskt bra på att spela av matcher som de leder.

Nu är jag dock inne på att Sporting kan göra match av detta – en kombination av att Juventus känns mindre vassa än föregående år och att portugiserna faktiskt är kapabla, vilket de visat upp i de två inledande CL-matcherna; bortavinst över Olympiakos och en knapp 0-1-förlust mot Barcelona.

Känslan är att det blir en match där lagen känner på varandra och med ett Juventus som sedermera skyndar långsamt. Målsnålt?

Under 2,75 mål (asian handicap) köper vi till 1,92x hos Mr Green. Gäller då är halv förlust på spelet vid exakt tre mål i matchen, vinst på det vid två eller färre samt hel förlust vid fyra eller fler.

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kr!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kronor!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 18/10
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 72%
X: 19%
2: 10%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 46%