23 september 2017 Juventus Torino

Speltips inför Juventus – Torino 23/9: Ställningstagande i derbyt

Allianz Stadium är en av världens tuffaste arenor att besöka och när Juventus lokalrival, Torino, kommer dit, väntar med största säkerhet ännu en etta.

På pappret ser de andra toppkonkurrenterna klart närmare ut Juventus än föregående säsonger, varpå det faktiskt kan bli på tal om en titelstrid under spelåret, vilket annars inte varit fallet.

Ännu, med fem matcher spelade, har Juventus gått rent i Serie A, om än utan att ha ställts på överdrivet stora prov. Även Napoli har vunnit alla deras matcher och toppar serien på målskillnad. Flera konkurrenter som jagar häck i häl också, när tabellen inte hunnit dras isär.

Emellan dessa seriebataljer har Juventus klivit på en mina, i form av Barcelona på Camp Nou, vilket var i premiären av Champions League, 0-3-förlust. Chans till viss upprättelse får ”Den gamla damen” på onsdag när Olympiakos tas emot på Allianz Arena.

På Juventus lista av skadade spelare återfinns Marko Pjaca, Mattia De Sciglio, Claudio Marchisio och Sami Khedira. Gästernas Joel Obi och Antonio Barreca kan inte heller medverka.

Torino har inte förmått att kamma fullt, men ännu inte förlorat i alla fall; tre segrar och två oavgjorda. Det här blir den första matchen en toppklubb det här året och den således kanske blir lite mer talande för var Torino faktiskt står och vilken konkurrenskraft de har.

God känsla borde hur som helst råda i bortalägret, då det blev en 3-2-seger borta över Udinese i en dramatisk historia senast. Förtjänt? Nja…

37/38 senaste hemmamatcherna vunna

Senast Juventus, i Serie A, tappade på hemmaplan var mot just Torino, i slutspurten av det förra spelåret, där det delvis kan snackas bort med att titeln redan var i hamn och att man roterade en del.

Övriga hemmamatcher sedan oktober 2015 har Juventus vunnit, 37 stycken till antalet. Det ska alltså löjligt mycket till för att skrälla på Allianz Arena och även om derbyn är annorlunda från vanliga serielunksfajter, tror vi inte att Torino kan skrälla här.

Gästerna ska ha heder för deras seriestart, men har kunnat undvika de stora hindren – tills nu. Tror att de tas ner på jorden kvickt, mot en klasserna bättre motståndare. Toppen mot mitten.

Sex identiska möten med detta, innan 1-1-krysset förra året, hade slutat i vinster för Juventus. Statistik som får oss ännu säkrare på ”Den gamla damen” denna lördagskväll.

Det tål även att upprepas; 37/38 senaste hemmamatcherna är vunna…

Juventus -1,0 mål (asian handicap) tas till 1,65 gånger pengarna hos Bet365. Insatsen tillbaka om de vinner med exakt ett mål.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Juventus -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 23/9
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 71%
X: 20%
2: 12%
Över 2,5 mål: 62%
Under 2,5 mål: 42%