Speltips inför Kanada – Honduras 15/7: Nattmacka på menyn

Spelbloggare Publicerat: 12 July 2017

Med största sannolikhet är det vinna eller försvinna för Honduras i CONCACAF Gold Cup när de ska mäta krafterna med succén Kanada. Vi instämmer inte med oddssättarna och hur de tänker inför matchen, varpå en värdelucka utnyttjas.

Småsvajigt spel under den andra halvleken i premiärmatchen mot Franska Guyana men ändå en 4-2-vinst. Med det i åtanke var Kanada allt annat än uppsnackade, ur positiv synvinkel, till veckans match mot Costa Rica, varpå man tilldelades den stora underdogrollen.

Vad bäddade det för? Ett stort svar på tal! Ett fint 1-1-kryss löstes och nu kan en slutspelsplats säkras för Kanada. Faktum är att man med största sannolikhet till och med har råd att förlora här.

Honduras är däremot pressade att vinna efter att ha svikit i de inledande matcherna; 0-1-förlust mot Costa Rica och bara oavgjort, 0-0, mot Franska Guyana – och det senare är förstås under all möjlig kritik. Spelet hackade och det hade till och med kunnat sluta i en förlust.

Kan det eventuellt roteras lite i Honduras offensiva linjer? Någonting behöver sannerligen justeras, det är en sak som är säker.

Kanada i medvind

Positiva besked för Kanada, sämre för Honduras. Favoriter kan jag köpa de senare nämnda som, men då endast knappa. Ser det som närmast helt öppet och då är det enkelt att luska ut åt vilket håll värdet hittas.

Som nämnt; noll mål framåt från Honduras, som är oroväckande kalla. Framförallt var prestationen mot Franska Guyana helt undermålig. Så mycket mer som finns att kräva.

Nu måste Honduras framåt – risk att bli sårade av ett formstarkt Kanada?

Sättet som Kanada uppträdde mot Costa Rica imponerade och man har stark vind i seglen just nu. Ett kryss eller bättre skulle inte bara säkra en slutspelsplats, utan även en topp två-plats. Om det inte räcker till en enklare lott väl i kvartsfinalen, vore det åtminstone ett starkt statement.

Gillar Kanadas chanser starkt och spelar dem med +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid oavgjort i matchen – till 1,83x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Kanada +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 04:00, natten mot lördag 15/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: