23 november 2017 Köln Arsenal

Speltips inför Köln – Arsenal 23/11: Fifty-fifty? Inte en chans!

Fifty-fifty? Inte en chans. Oddssättarna är helt klart ute och vimsar inför matchen mellan Köln och Arsenal – någonting vi är mer än villiga att utnyttja.

Det kan inte vara enkelt att vara Köln just nu. Från förra årets succé – till att nu vara sist i Bundesliga med det makalöst usla facit om två poäng på 12 matcher, alltså inte en enda vinst, samt en sistaplats här i Europa League-gruppen. Men hur prioriterat är Europa som situationen är hemma? Sannolikt inte överdrivet.

Ett litet hopp har tyskarna emellertid fått efter att ha krossat BATE med 5-2 inför hemmapubliken, men eftersom det följde upp tre raka förluster är man ändå på efterkälken. Måstematch här.

Gällande Arsenal är tålamodet så pass litet att en sämre prestation och ett sämre resultat innebär att buropen höjs på nytt – men för närvarande har man i alla fall medvind. Detta tack vare 2-0-vinsten över lokalrivalen Tottenham Hotspur i förra veckans superderby – en helt förtjänt trea, då motståndarna mer eller mindre spelades ut.

Europa League har ”Gunners” konsekvent levererat i däremot. Förvisso blev det bara 0-0 när man fick besök av Röda Stjärnan sist, men förstaplatsen innehas och den säkras vid händelse av minst en pinne här. Klubben verkar ändå lägga visst krut på turneringen, möjligen i och med att den är en väg ut i nästa års Champions League.

Arsenal större favoriter än oddssättarna tror

Det ska inte vara minsta tvekan om att Arsenal ska stå som favoriter, hyfsat klara. När spelbolagen i sin tur menar att det mer eller mindre ska vara helt fifty-fifty, är det bara att utnyttja detta.

Arsenal behöver minst en pinne, och det bör de lösa. Visst, en del rotation blir det på tal om, och dessutom är både Oliver Giroud och Theo Walcott i riskzonen att missa matchen. Den senare nämnda väntas dock medverka, utifrån de i skrivandets stund färska rapporterna.

Och nu står alltså ett Köln som inte vunnit en enda av 12 seriematcher samt endast vunnit en av fyra i Europa League. Totalt under isen, med andra ord. Förutom det har de bland andra huvudpjäser som Jonas Hector, Marcel Risse och Domenique Heintz på skadelista. Stora avbräck.

Hemmamötet vann Arsenal med 3-1. Ger dem stor chans att hämta hem en ny, färsk trea när Köln måste kliva på för att vinna matchen…

Arsenal +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – plockas till 1,91x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Arsenal +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus!)
Spelstopp: 19:00, torsdag 23/11
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 36%
X: 29%
2: 37%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 50%