Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips inför Köpenhamn – Vardar Skopje 2/8: Målfokus

Insatsen ska – nästan – dubblas, det är vad vi siktar på när det vankas retur i Champions League-kvalet mellan Köpenhamn och Vardar Skopje. Målfokus!

Är makedonska Vardar skandinavernas mardröm? Först skickades svenska Malmö FF ut och nu är de nära att sätta stopp för en, på pappret, ännu tuffare motståndare i form av Köpenhamn.

Det första mötet lyckades Vardar, lite oväntat, vinna med ett mål mot noll och med den prestationen har de verkligen slagit fast att de inte är att räkna bort här i CL-kvalet. Oavsett om de ”bara” klarar av att komma till Europa League-gruppspelet, vore det en enorm skalp för klubben och makedonsk fotboll som helhet.

Köpenhamn har problem och de verkar bara eskalera. Klubben förlorade flera framträdande pjäser inför spelåret och de kommer från en urusel prestation, av rapporter att tyda, mot Hobro i veckan. 0-0 slutade matchen, vilken spelades på hemmaplan. Dags att hitta stilen, annars kan det bli på tal om ett tokfiasko här…

Det är till och så pass att Vardar Skopje presenteras som favoriter att avancera vidare och där spelar den hållna nollan stor roll. Mål framåt i denna fajt, då måste Köpenhamn stå för minst tre. Oddsen för de olika sidorna är – 2,00-1,86.

Vardar ställer upp försvarsmuren

Risken finns att ett bortamål öppnar upp den här matchen totalt, men känslan är att mer tillknäppt historia väntar oss.

Vardar höll ihop försvarsspelet på ett imponerande sätt i det inledande mötet och de väntas kliva ut för att hålla det här tajt; ställa upp muren och se hur långt det räcker. Givetvis kommer man försöka utnyttja ytorna som uppstår i takt med att Köpenhamn flyttar upp positionerna. Men – defensiven främst.

I den senaste matchen, mot Hobro, hade Köpenhamn extrema problem med att förvandla deras bollinnehav till målchanser. Likadant nu?

1-0/0-0 lutar jag åt.

Under 2,5 mål synas till 1,95 x insatsen hos Bwin. Hittar värde 10-15 punkter neråt.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kronor bonus)
Spelstopp: 20:00, onsdag 2/8
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 63%
X: 24%
2: 14%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%