Speltips inför Krasnodar – Celta Vigo 16/3: Måltankar från returen

Spelbloggare Publicerat: 15 March 2017

Svårbedömda Celta Vigo leder dubbelmötet mot Krasnodar inför returen på Krasnodar Stadium, men mycket kan fortfarande hända när 90 minuter återstår. Lyckan testar vi på målmarknaden – till 1,91x.

Det var inte utan problem som Celta Vigo lämnade hemmamötet som vinnare, 2-1, utan det krävdes ett mål i så sent som den 90:e minuten. John Guidettis ersättare Claudio Beauvue stod för fullträffen.

Annars kom Krasnodars kvitteringsbalja till 1-1 i andra halvlek från svenske Viktor Claesson. Faktum är att ännu en svensk hittas i ryssarnas ordinarie startelva, nämligen landslagsmeriterade Andreas Granqvist. GAIS-bekantingen, brassen Wanderson, är och konkurrerar om en anfallsplats.

Många svenska inslag i det här dubbelmötet med andra ord…

Hemma i Ryssland hittas Krasnodar på fjärdeplatsen i serien, vilken de landade på även under fjolåret, medan Celta Vigo inte alls nått upp i önskad standard och är nere och cirkulerar på den undre tabellhalvan, elfteplatsen. Revanschchans här i Europa League för spanjorerna?

På truppfronterna ser det ljust ut. Krasnodar har hela truppen fit for fight medan Celta Vigo har keepern Ruben Blanco skadad, men saknar i övrigt inte några spelare.

Öppen retur

Det handlar om målen. Blir det här en öppen historia, eller en tillknäppt sådan?

Finns inte speciellt mycket att diskutera. För Krasnodars del har det varit öppna dörrar åt båda håll under en tid – mål åt båda håll i fem raka matcher – och nu måste de trycka upp positionerna när man jagar ur 1-2-underläge.

Dessutom borde Celta Vigo, i egenskap av den bättre parten, också tänkas kliva uppåt lite i banan. Eftersom motståndarna löste ett bortamål, är 0-0 ett livsfarligt resultat att spela för. Dem emot om tempot höjs i matchen? Inte alls. BLGM-spelet har för övrigt suttit i 3/5 senaste matcherna.

Som nämnt; ett 2-1-resultat, med hemmalagets som vinnare, i det första av två möten är klurigt – för båda parter. Framförallt borde det tala emot någon typ av bevakning från endera håll.

Båda lagen gör mål? Ja! Förhandstipset; 2-1/1-1/1-2.

Spelet klickas i till finfina 1,91x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 16/3
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: