11 mars 2018 Las Palmas Villrreal Speltips

Speltips inför Las Palmas – Real Betis 3/12: Favorit i stor fara

Las Palmas och Real Betis, två lag helt ur slag, gör upp om tre poäng på Estado De Gran Canaria. Därifrån är ett värdespel identifierat och det blir också vårt speltips.

Läckande defensiver. Vinstfria sviter om fem matcher vardera. Det är verkligheten för både Las Palmas och Real Betis för närvarande. Ändå är situationen helt annorlunda – med ett Las Pamas som är löjligt desperata efter poäng medan Real Betis trots allt befinner sig i en bekväm sits.

Det är faktiskt så pass illa att Las Palmas hittas på tabellens nästjumboplats, med fem poäng upp till säker mark och därutöver en herrans massa mål i målskillnaden att hämta in. På den fronten är de sämst i serien; -22 mål på 13 matcher. Flera matcher man rentav blivit upprullade.

Till matchen rapporteras Alen Halilovic, Momo, David García och Vitolo saknas. Mauricio Lemos är tveksam.

Gästande Real Betis har varit desto mer lyckosamma – men alltså hamnat i en liten dipp nu. Fortsatt är de ändock åtta i tabellen – klart över förväntan. Att nämnas ska däremot att det är löjligt tätt i Primera Divisións mittenskikt, varpå endast pinnens skillnad mot konkurrenterna nedan håller dem på den övre tabellhalvan.

Det finns ett par huvudbry för bortatränaren Quique Setién; huruvida Antonio Sanabia och Fabián Ruiz kan medverka eller ej. Joel Campbell och Zouhair Feddal saknas.

Värre för Las Palmas

Formkurvan må pekat neråt för Real Betis, men dippen är inte i närheten av lika djup som Las Palmas dito.

De plockade ett stärkande kryss i bortamatchen mot Real Sociedad senast, 2-2 på tavlan, men kom innan dess från åtta raka förluster i Primera División och klubben blir alltmer befästa i bottenstridens kedjor.

Under åren har Las Palmas varit extremt hemmastarka, klart sämre borta – nu har de torskat fem av sex hemmamatcher.

Real Betis har inte vunnit på fyra seriematcher, varav två förlorats, men hur stora slutsatser ska man dra av det? Generellt har de stått starkt under säsongen; skördat hela 11 fler pinnar än kvällens motståndare. Ska ses med toppchans här.

Hemmafavoritskapet, hur som helst, är alldeles för stort…

Real Betis +0,25 mål (asian handicap) synas med glädje till oddset 1,94 hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Real Betis +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,94 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, söndag 3/12
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 27%
2: 31%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 41%