21 maj 2017 Lazio Inter

Speltips inför Lazio – Inter 21/5: Stora värdemarginaler

Tungviktsfajt står på söndagsmenyn och de som ska slåss om pinnarna är Lazio och Inter. Vi tror oss veta var dessa kommer hamna och svaret beräknas vi få strax innan 23:00.

Lagen spelar deras näst sista matcher för spelåret i Serie A och för Lazio allt pekar på att kommer landa på den fjärdeplats som parkeras på, vilket innebär en direktbiljett till Europa League. Som helhet finns det all anledning att vara extremt nöjda med vad som presterats, med den stenhårda konkurrens som finns.

Det måste dock vara med extremt bitter eftersmak som Lazio kommer till spel. Veckans Coppa Italia-final, mot Juventus, förlorades nämligen med 0-2 och därmed var årets enda titelchans borta.

Även Inter har chans på Europa League, men det verkar nästan – nåja… – som att de gör allt i deras makt för att missa turneringen. Det har bara blivit två poäng, alltså inte en enda seger, på de åtta senaste matcherna och allt som kan liknas med ett självförtroende saknas. De är just nu åtta i tabellen och det är långtifrån vad som väntades och ska kunna krävas av detta Inter.

Ettan synas

På pappret, spelare för spelare, värderar jag Inter som den bättre parten av dessa två, men det handlar förstås om hur man får ihop karaktärerna.

För Inter, vars trupp är oerhört stjärnspäckad, är en åttondeplats fullständigt katastrofalt. Under all möjlig kritik. De verkar inte heller vara alls motiverade i kampen om en Europa League-biljett och spelarna lunkar runt i matcherna, som om de vore totalt ointresserade. Vad talar då för en skalp här?

Svar: ingenting!

Ännu mindre nu med de avbräck man kommer till spel med. Christian Ansaldi och Geoffrey Kondogbia är avstängda och det ser inte heller ut som att lagets i särklass viktigaste pjäs i Mauro Icardi kan medverka. Lazio har Stefan Radu out, men annars få problem.

2,05 x insatsen får vi för den raka ettan och där bjuder spelbolagen oss på stora värdemarginaler. Rättvisande odds, det hade i min bok varit runt 1,70-1,75x.

Lazio må ha förlorat veckans cupfinal, men formen borde inte vara i fara. Framförallt är hemmaspelet urstarkt; fem vinster på de sex senaste. Att komma till Rom och Stadio Olimpico är alltid en mardröm när Lazio står för värdskapet.

Polletter – in! Den raka ettan spelas hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Lazio vinner, rak etta
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, sönag 21/5
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 26%
2: 27%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 33%