Speltips inför Lazio – Milan 10/9: Söndagshöjdare från Serie A

Spelbloggare Publicerat: 9 September 2017

De italienska storklubbarna Lazio och Milan drabbar samman i en hyperintressant match under söndagseftermiddagen – en match som vi tar ställning i. Vilken sida?

Uppehållet är över och det väntar en handfull matcher under söndagen, och det här är den stora höjdaren. 15:00 är det avspark på Stadio Olimpico i Rom. Matchen visas på Viasat Fotboll, Viaplay eller utan kostnad på Unibet-TV. Skapa ditt konto hos Unibet – få 1 000 kronor i bonus.

Trots massiv press och en mängd hundraprocentiga möjligheter, fick Lazio bara oavgjort i premiären mot nykomlingen SPAL efter 0-0. Det var nära att bli ännu ett tapp senast borta mot Chievo, men tre pinnar landade på kontot tack vare Sergej Milinkovic-Savics sena 2-1-balja.

När var Milan hetare än såhär? Klubben har fått in ett oerhört ekonomiskt kapital, värvat mycket och stort. Målet – att på nytt bli en del av den italienska och europeiska toppen. Jakten tillbaka…

Starten har varit lovande för Milan. Europa League-gruppspelet nåddes utan minsta problem och i Serie A har det blivit två vinster av två möjliga – över Cagliari och Crotone. Ser bra ut.

Felipe Anderson och Nani är på Lazios skadelista inför matchen. Milan saknar Andrea Conti.

Form och klass talar för Milan

Ser det här som helt öppet. Möjligen att Lazio ska vara ytterst knappa favoriter i egenskap av hemmalag, men inte i närheten av så stora som spelbolagen vill få det till. Gott om värde på spelen till Milans favör.

I och med de nyförvärv Milan plockat in är de absolut en av mina hetaste kandidater till att kunna utmana de senaste årens dominanter i Juventus. Huruvida det räcker till scudetton eller ej – det lutar åt: ej – är oklart. Topp tre, däremot? Ja! Tycker de är så pass bra.

Lazio känns inte superheta. Bra material förstås, om än klassen sämre än Milans. Finns inte samma spets.

Form och klass talar till Milans fördel. Löser minst oavgjort?

Milan +0,25 mål (asian handicap) synas till 1,85x hos Bet365. Då får vi halv vinst på spelet om matchen slutar oavgjord.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Milan +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, söndag 10/9
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: