Napoli Juventus Stream

Speltips inför Lazio – Napoli 9/4: Kvällspartaj i Rom

Mycket står på spel inför söndagens Serie A-match mellan storklubbarna Lazio och Napoli, som också har en rivalitet till varandra, och vi satsar på att mer än dubbla insatsen med ett målspel.

Det här blir en riktig höjdare! Alla ingredienser finns; två topplag, som för dagen är svåra att skilja åt, en herrans massa i potten och en dos rivalitet på det. Givna TV-valet 20:45?

Lazio är fyra i tabellen och därför precis utanför Champions League-området, medan Napoli hittas på platsen ovanför och således innehar den där åtråvärda kvalplatsen.

Glappet mellan klubbarna är endast på fyra poäng och med hemmaplansfördelen för Lazio ser de säkerligen chansen att på allvar skapa nerv och ta kliv mot topp tre-skiktet. En förlust skulle däremot innebära att den i praktiken helt och hållet försvinner. Gäller att hitta en bra riskbalans.

Under veckan spelade båda parter cupfotboll. Lazio höll emot och föll ”bara” med 2-3 borta mot Roma – ett resultat som innebär att de är klara för final, efter att ha vunnit det inledande med 2-0. Napoli vann med de exakt omvända siffrorna, 3-2, över Juventus, men är ute i och med 1-3-förlusten borta.

Målfest?

Mål. Det ser jag framför mig på söndagens kvällsmeny.

Som nämnt; det är lite vinna eller försvinna-stuk över matchen för Lazio och vi kan räkna med att de kommer lyfta upp positionerna och inte tillåta Napoli styra och ställa – åtminstone ostört.

Napoli vill alltid ha boll och spelar en offensiv fotboll. Med två parter som vill föra dansen, är det lätt hänt att matchbilden öppnas upp – i sin tur; chanser åt båda håll, och således troligtvis även mål.

Något som Lazio har kritiserats för är det effektivitet i avslutsmomenten främst, men även sista tredjedelen som helhet. För närvarande är dock formen bra och i dubbelmötet mot Roma var man kliniska. Men; frågetecken för försvarsspelet!

Lagen kommer från varsin match innehållandes fem mål. Full rulle även nu?

Därtill riskerar både mittbacksklippan Stefan de Vrij och mittfältets hjärta, Lucas Biglia, missa matchen för Lazio. Två stora, defensiva avbräck! Det mesta talar för att de får stå åt sidan.

Har svårt att se det här bli målsnålt och överspelen lockar starkt.

Över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt tre mål – till 2,07x hos Bet365 faller valet av spel på.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,07 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 9/4
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 36%
X: 28%
2: 38%
Över 2,5 mål: 61%
Under 2,5 mål: 42%