Speltips inför Lazio – Torino 11/12: Generöst betalt för målspelet

Spelbloggare Publicerat: 11 December 2017

Vi rattar över till Stadio Olimpico i Rom och måndagens Serie A-batalj mellan Lazio och Torino. Gästerna har visats svårspelade på sistone och det bäddar för ett specifikt spel.

En ny vecka tar vid och den öppnas direkt med fotboll från Serie A – och vi öppnar den med ett lika färskt som värt speltips. Men först lite allmänt om matchen…

Förlusten i veckans Europa League var av absolut noll betydelse för Lazio eftersom förstaplatsen ändå var spikad och den matchen behöver man inte ens ta tid att analysera. Dessförinnan stod de för en storartad prestation när 0-1 vändes till en 2-1-vinst i slutminuterna borta över hemmastarka Sampdoria – en vinst som satt mycket fint eftersom de kom från ett par sämre matcher.

Nu har Lazio på nytt chansen att sätta press på den absoluta toppen och om det skulle bli en vinst är de fortfarande med i racet om Scudetton. Laget kan kännas, i toppmått mätt, lite tunt ibland – men har kvalitéer som inte är att underskatta. Tabellen understryker det väl.

På skadelistan återfinns Nani och Davide Di Gennaro för Lazio. Felipe Anderson är med i truppen, men är inte redo för 90 minuter.

Torino hittas i seriens hopplösa mittenskikt, nu som tolva, om än med chansen att passera flera konkurrenter. Finns kapaciteten för att utmana om platserna ut i Europa? Med största säkerhet – icke. Övre halvan-material däremot – ja. Gäller att få ut mer av materialet i form av resultat. Nu har de exempelvis kryssat fyra seriematcher på raken och då är det svårt att lyfta.

Enda spelaren som missar matchen för Torino är Cristian Ansaldi, som är skadad och sålunda får stanna hemma.

Torino stretar emot

Oförmågan att vinna matcher har blivit uppenbar för Torino, men det finns också mycket positivt att hämta ut; flera bra insatser, inte minst defensivt, samt fem raka matcher utan förlust, däribland mot Milan och Inter.

Matcherna har på sistone präglats mycket av kampmomenten. Framåt har udden trubbats av lite, medan defensiven stabiliserats. Borta mot ett, på pappret, bättre Lazio lär man visa stor respekt; sätta försvarsspelet i första hand. Inte ta speciellt stora risker.

Ser vi på Torinos senaste matcher har de fem stycken på raken som klivit under 2,5 mål och inte en enda av de åtta senaste har klivit över 3,5 mål.

Lazios matcher brukar bjuda på fart, fläkt och mål, men lika sprudlande – öppet – har det inte varit på sistone. Problem kan vara att vänta mot ett Torino som sätter försvarsspelet över anfallsditot.

Under 3,25 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tre mål i matchen – köper vi till 1,82 x insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport (1 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 21:00, måndag 11/12
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: