11 maj 2019 leeds derby speltips playoff

Speltips inför Leeds United – Aston Villa 1/12: Mål i fokus

Blicken fokuseras på målmarknaden inför mötet mellan Leeds United och Aston Villa i Championship. Här har vi grävt fram ett speltips till 1,71 gånger såsen.

Två lag med tydliga ambitioner om att ta sig upp till Premier League drabbar samman den här fredagskvällen i det som har blivit en väldigt trevlig tradition med Championship-fotboll inför helgen.

Leeds United inledde säsongen väldigt starkt och såg ut att vara en självklar del av toppen under inledningen på säsongen, men nu är det lite mer oklart.

Laget har haft en risig period de senaste två månaderna, men har försiktigt sett bättre ut på sistone. Inför den här matchen pekar allting på att Leeds ställer upp med samma lag som senast. På skadelistan finns bara Cameron Borthwick-Jackson och Pierre-Michel Lasogga.

Spelbolagen underskattar målchansen

Aston Villa då? Den tydliga ambitionen är att blanda sig i striden om platser till Premier League och baserat på inledningen finns det ingen anledning att ändra om den strategin.

Formen är dessutom god, mycket tack vare ett fungerande anfallsspel. Det har blivit så gott som standard med två mål framåt per match, vilket ofta räcker till segern. Med tre raka vinster i ryggen åker laget till Leeds med fint självförtroende.

Spelbolagen tror på en tät match här, men vi tror att ett tidigt mål kan luckra upp tillställningen. Båda lagen är desperata i jakten på poäng, varpå de tänker gå för att vinna.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,71 gånger degen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, fredag 1/12
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 36%
X: 31%
2: 35%
Över 2,5 mål: 44%
Under 2,5 mål: 60%