8 september 2017 Leganés Getafe

Speltips inför Leganés – Getafe 8/9: 1X2-tecken spelas

Har spelbolagen dragit på för stora växlar av Leganés seriestart? Det är vi inne på när de får besök av Getafe på Estadio Municipal de Butarque, varpå ett skrällobjekt investeras i till alldeles för bra betalt.

Som bottentippade har Leganés verkligen slagit på stort i de två inledande Primera División-matcherna. De inledde med en 1-0-vinst över Deportivo Alavés i en, precis som resultatet antyder, oerhört tajt match. Vinstsiffrorna skrevs likadant när de besökte Espanyol före uppehållet och det var ett styrkebesked av den större modellen.

I och med den fulla potten om sex pinnar har Leganés redan nu stärkt deras aktier enormt i kampen om förlängt kontrakt i förstadivisionen. Det som imponerat allra mest; försvarsspelet. Inte ett enda insläppt mål och motståndarna har hållits borta från de hetaste av målchanser.

Getafe, som är nykomlingar i Primera División, har ännu bara plockat en pinne och faktiskt inte hittat nätet vid ett enda tillfälle. Delvis kan det förklaras i ett svårt spelschema; krysset kom faktiskt i premiären borta mot Athletic Bilbao och man blev ett nummer mindre än Sevilla senast, 0-1 efter en sen balja. Fanns chanser att till och med vinna den matchen, ska nämnas.

Jon Serantes saknas för Leganés och Dimitrios Siovas står på kanske-listan. Gästerna saknar Karim Yoda och Daniel Pacheco.

Krysset – ett logiskt utfall

All heder och respekt för vad Leganés uträttat i seriestarten, men känslan är att oddssättarna drar för stora växlar av deras prestationer medan vi mycket väl kan se dem tappa här.

För om vi ska summera parterna, spelare för spelare; är Leganés av klart bottenmaterial. Getafe? De är faktiskt sämre tippade än motståndarna efter seriestarten, till och med sist – men jag värderar dem som marginellt bättre. Tror också detta kan visas när spelåret ska summeras.

Getafes prestationer i matcherna mot Athletic Bilbao och Sevilla har ändå lovat en hel del och det handlar bara om att lyckas omvandla chanserna i mål. Tycker de levererat fullt acceptabelt som nykomlingar.

Det här blir en tajt historia. 1-1?

Oavgjort, rakt kryss, spelas till spelas till 3,40 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, fredag 8/9
TV: 
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 48%
X: 29%
2: 24%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 65%