Speltips inför Leicester – Hull 4/3: Lördagens bästa speltips

Spelbloggare Publicerat: 3 March 2017

Kunde valet av spelobjekt varit enklare inför Viasats TV-sända 16:00-match mellan Leicester och Hull City under lördagen? Nej, menar vi bestämt, och kastar in mynten utan att överhuvudtaget blinka.

Det må kanske vara lite svårt att smälta, men det här är fortfarande en bottenmatch – tre pinnar som kommer forma bottenstriden framöver ska fördelas. Regerande mästarna Leicester mot nykomlingen och uträknade Hull City.

Givetvis är det under all möjlig kritik att Leicester är var de är i tabellen – två pinnar ovanför det helröda tabellområdet – men nu ska väl resan bara leda uppåt? Guld- och succétränaren Claudio Ranieri, som enligt uppgifter hade tappat omklädningsrummet, skeppades bort från klubben och i den första matchen utan honom blev det en total proppen ur-effekt – 3-1-vinst över Liverpool.

Är det kanske just han som var problemet? Det får framtiden utvisa. Tillfällig huvudtränare är i alla fall Craig Shakespeare.

Hull City-spelarna ska ha en eloge för att utifrån de förutsättningar de har, fortfarande leva vidare i kampen om förlängt kontrakt. Först och främst håller truppen inte i närheten av Premier League-klass, och den är exceptionellt tunn. På det har man dragits med stora skadeproblem hela spelåret. Som pricken över i:et lämnade stjärnan Robert Snodgrass klubben under januarifönstret.

Och ändå har alltså nästjumbon Hull bara en pinne, samt en hel del mål, som skiljer dem från säker mark. Om de överlever – kan det nästan betraktas som ett mirakel?

Avslutar med stil?

Som det sprudlade om Leicester förra veckan! En superb prestation, 3-1-vinst över Leicester och två mål från Jamie Vardy. Ett måste att han levererar baljor för att laget ska nå upp i åtminstone närheten av den standard som visades upp i fjol.

Hur som helst – det är väl nu det vänder? Det är den bestämda känslan.

Leicester är klasserna bättre, kommer från en suverän prestation och verkar andas positivitet efter att Claudio Ranieri fått lämna. Stärkta av det ska väl ett svårt skadeskjutet Hull City inte ställa till med några större bekymmer?

Hull har, som nämnt, enorma problem och saknar både spets och bredd i alla lagdelar med alla de skador som åkts på. Framförallt tufft med försvarsjättarna Michael Dawson och Curtis Davies out.

Det borde helt enkelt inte finnas kapacitet ett stå upp mot Leicester just för dagen – och den tanken får större näring om vi tittar på Hulls fullkomligt hemska bortafacit; 10/11 senaste PL-matcherna har förlorats. Övrig slutade oavgjord.

Ettan spelas – med glädje! Oddset är 1,88x och det hittas hos 24hBet.

  Rygga spelet hos 24hBet – Få €50 bonus!

Speltips:

Speltips: Leicester vinner, rak etta
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 4/3
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: