liverpool henderson

Speltips inför Leicester – Liverpool 27/2: Kan mästarna hitta rätt nu?

Ett omskakat Leicester tar emot Liverpool på King Power Stadium när den nya veckan tar vid. Vi har vänt ut och in på förutsättningarna och hittar fint spelvärde. Vem vinner?

Frälsare! Mannen bakom miraklet. Häromdagen sparkades Claudio Ranieri från Leicester City – samma klubb han, mot alla möjliga odds, förde till en Premier League-titel förra året. Det har talats om en spelarrevolt mot italienaren, eller är det så enkelt att resultaten helt enkelt varit undermåliga. Kan saker och ting vändas på nu?

Går att vrida på det hur som helst, men Leicester är just nu tredjejumbo – på en av de platser som leder neråt i seriesystemet. Att som mästare riskera att trilla ur, klart att det sätter sina spår och att saker måste förändras. Någon ersättare har ännu inte blivit klar.

Liverpool bröt en mardrömssvit på fem matcher utan vinst, 0-1-4 i resultatraden, efter att ha värjt undan toppkonkurrenten Tottenham med 2-0 på Anfield senast. Nu har man haft ett uppehåll på två och en halv vecka och formen är således svårbedömd.

Hur som helst; femteplatsen innehas. Upp till andraplatsen är avståndet dock bara på tre pinnar. Öppet race bakom serieledande och suveräna Chelsea.

Islam Slimani är osäker för Leicesters del. Liverpool har Dejan Lovren, Lucas Leiva, Georginio Wijnaldum och Daniel Sturridge out. Inte mycket nytt på tapeterna.

Gästerna vinner – klart?

Gillar Liverpools chanser till tre färska pinnar. Vinner – med större siffror?

Liverpool är helt utvilat och fått chansen att ladda upp batterierna efter en sämre period. Avslutade dock fint innan uppehållet – en 2-0-vinst över Tottenham snackas inte bort hur som helst. Helgjuten prestation.

Mja, Leicester levererar under all kritik. Förlorade ”bara” med 1-2 i veckans CL-bortamatch mot Sevilla, men prestationen var sådär. Inte en enda av de åtta senaste matcherna har vunnits under ordinarie tid.

Möjligt att Leicester får en kortare positiv effekt av att ha städat på tränarposten, men tills vidare är man utan huvudtränare och det talar knappast för dem. Mycket snack runt klubben och det fokus som hamnat på spelarna, som kritiserats hårt i den här tränarkarusellen, är allt annat än positiv. Mycket besvikelse, däribland från fansen.

Om det är någonting som Leicester inte behöver, är det nya motsättningar…

Det råder klasskillnad och Liverpool ska ha toppchans på tre pinnar.

Liverpool -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de ”bara” vinner med ett mål – klickas i till 2,10 x insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 27/2
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 17%
X: 24%
2: 60%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%