13 december 2017 Southampton Leicester Speltips

Speltips inför Leicester – Sevilla 14/3: En målskytt är hittad

En målskytt är hittad till mycket trevligt betalt inför returmatchen i Champions League-åttondelsfinalen mellan Leicester och Sevilla. Vem?

Sevilla – Leicester: 2-1.

Det är som så det ser ut när vi är halvvägs in i det här dubbelmötet. 2-1-fördel Sevilla, men det där bortamålet, reduceringen, som Jamie Vardy skickade in innebär att det är helt öppet inför returen på King Power Stadium.

Den första matchen dominerades totalt av Sevilla och vinstsiffrorna borde ha blivit större som chanserna fördelades. Bland annat sumpade Joaquín Correa chansen att hitta nätet från 11 meter i upptakten av matchen.

Men mycket är förändrat sedan sist. Claudio Ranieri, förra årets succétränare, skeppades bort från klubben och därefter har Leicester sett som pånyttfödda ut – löst 3-1-vinster över både Hull City och Liverpool. Spelarna skiner på ett helt annat sätt och det är omöjligt att inte påminnas om förra året…

Samtidigt har Sevilla säckat ihop lite och helt oväntat tappat i två raka matcher; spelat oavgjort mot Deportivo Alavés och Leganés. Långtifrån de beskeden man ville ha inför denna match.

Nampalys Mendy missar matchen för Leicester och Islam Slimani står som osäker. Gästerna kommer till spel utan Benoit Tremoulinas och Michael Krohn-Dehli.

Hittar nätet – på nytt

Det bättre materialet har Sevilla, men de är i en prekär situation på grund av det där insläppta bortamålet. 2-1 till hemmalaget brukar, statistiskt, innebära runt fifty-fifty till returen i dubbelmöten.

Och sedan kan ju mer eller mindre vad som helst hända när Leicester är ena halvan av en match. Som de strålat i de två senaste matcherna, efter tränarbytet, ska de absolut inte räknas bort. Skrällbud? Ja!

Men det större spelvärdet hittas på målskyttemarknaden och spelaren i strålkastarljuset är – Jamie Vardy.

Fastän Sevilla var totalt dominanta i det inledande mötet, fick vi stundtals se Vardy blixtra till och det var just han som skickade in den så viktiga kvitteringsbaljan. Efter tränarbytet har han sett ännu vassare ut; mot Liverpool antecknades han för två fullträffar.

Den kanske största nyckeln för Leicester när de ska försöka låsa upp Sevillas försvar blir Jamie Vardys rörlighet och målsinne. Ger honom alla chanser att antecknas i målprotokollet i vad som har all potential att bli en öppen historia – på nytt.

Målskyttespelet spelas till 3,20 x insatsen hos Ladbrokes.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips: Jamie Vardy målskytt “anytime”
Odds: 3,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp: 20:45, tisdag 14/3
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 30%
X: 27%
2: 44%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 47%