Speltips inför Leicester – Sunderland 4/4: Supervärde uppdukat!

Spelbloggare Publicerat: 3 April 2017

Det sprudlar om Leicester på nytt – och det har varit en fröjd att följa dem under den här perioden. Härnäst ställs de mot tokjumbon Sunderland på King Power Stadium och då räknar vi med att de löser tre, färska pinnar.

Vad som krävdes var alltså att Claudio Ranieri fick sparken. Efter att förra årets succétränare, som alltså förde Leicester till den mest oväntade PL-titeln i historien, fick lämna skutan, har Leicester också studsat upp med besked och levererar fotboll som om det vore just fjolåret.

Genast ser allt så mycket bättre ut. Leicester är klara för kvartsfinal i Champions League och har spurtat ifrån så att sex pinnar, med en match mindre spelad, alltså denna, skiljer ner till nedflyttningsområdet. Nu är väl kontraktet i hamn?

Annat är det för Sunderland, vars kontrakt är allt annat än i hamn. Med den snåla skörden om 20 pinnar på 29 matcher, är de sist i tabellen och det skulle behövas någonting alldeles extraordinärt för att rädda kontraktet med en och en halv månad kvar av spelåret. Nu kan väl inte ens spelarna tro på det?

Ettan som skriven i sten

Här finns det ingen anledning att dra ut på det – när det finns fantastiskt fint värde att tälja. Och det på spelen till Leicesters favör.

Dessa har förvisso redan droppat en del i odds, men en större och rättfärdig reaktion är att komma. Svårt att se oss få såhär bra betalt närmare avspark. I min bok ska den raka ettan tryckas ner med runt 25-30 punkter från nuvarande position.

Nåja! Leicester ska bara vinna det här. Punkt. De har vaknat till liv och ser fantastiskt bra ut just nu; med fem raka vunna efter Ranieris avgång och då har man haft ett oerhört tufft spelschema – Stoke, West Ham, Sevilla, Hull och Liverpool. Fyra av fem klassmotstånd. Jamie Vardy strålar! Riyad Mahrez strålar! Försvaret strålar!

Sunderland är helt under isen och har inte ens förmått att hitta nätet på fem matcher efter varandra. Direkt efter uppehållet åkte de på en 0-1-förlust mot Watford och det ser fortsatt nattsvart ut. Hoppet sinat?

Leicester -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt ett mål – spelas till 1,84x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Leicester -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 4/4
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: