20 september 2018 Besiktas Sarpsborg speltips Europa league

Speltips inför Leipzig – Besiktas 6/12: Överdrift från spelbolagen

Bud på skräll och dubbla insatsen! Här tar ni del av vårt speltips inför Champions League-matchen mellan RB Leipzig och Besiktas. Motivationsfaktorn till trots – kan de senare nämnda lösa tre färska pinnar?

Det är en smärre skräll att Besiktas redan nu inte bara är klara för slutspelet, utan också förstaplatsen, i CL-grupp G. På förhand presenterades turkarna med minst chans när Porto, Leipzig och Monaco stod för motstånden. Ser vi på materialen, spelare för spelare – en korrekt bedömning.

Men kollektivt har Besiktas visat upp att de inte är att räkna bort. Med tre vinster och två oavgjorda har de skrapat ihop 11 pinnar mot Portos och Leipzigs sju vardera. Sist är förra årets komet, Monaco, på blott två.

Tre pinnar för Leipzig i denna match skulle eventuellt inte ens räcka till en CL-slutspelsplats, och istället få spela i Europa League. De vann hemmamötet mot Porto med 3-2, men förlorade bortaditot med 1-3, varpå de kommer behöva fler pinnar än dem för att de ska passeras.

Inte förlorat en enda match

Med en slutspelsplats att spela för, mot ett Besiktas som kan slappna av helt och hållet och som dessutom lämnat flera spelare hemma – det är klart att Leipzig ska axla favoritskapet. Spelbolagen har dock tagit det här till grov överdrift.

De som Besiktas lämnat hemma är Atiba Hutchinson, Ryan Babel, Pepe, Ricardo Quaresma och Tolgay Arslan.

Detta lämnar ersättarna en chans att visa framfötterna inför tränaren och ta kliv närmare den ordinarie startelvan – och helt och hållet kommer Besiktas inte städa om. Givetvis tas matchen på allvar. Vässa på detaljer inför slutspelet.

Besiktas har sett förvånansvärt stabila ut i årets CL; tre vinster och två oavgjorda. Även matcherna med mindre boll, har de förmått att hålla tätt och kontra effektivt.

Om vi ser till Leipzig riskerar en spelare som svenske Emil Forsberg – det viktigaste offensiva kortet, i min bok – missa matchen. Även Willi Orban och Upamecano är i riskzonen att missa matchen medan Marcel Sabitzer kan räknas bort.

Gästerna ska ha goda möjligheter att i alla fall göra match av det här, är känslan…

Dubbla insatsen för Besiktas +1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med uddamålet – är värt att syna. Titanbet med oddset.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få en unik bonus om 2 000 kr!

Speltips:

Speltips: Besiktas +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kronor bonus!)
Spelstopp: 20:45, onsdag 6/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 76%
X: 16%
2: 9%
Över 2,5 mål: 64%
Under 2,5 mål: 40%