27 augusti 2018 Levante Celta Vigo speltips La Liga

Speltips inför Levante – UCAM Murcia 26/5: Kvällsmatch från Spanien

Det är med storartad stil som Levante dominerat i den spanska andradivisionen och Primera División-kontraktet är klart sedan månader tillbaka. Härnäst ställs de mot UCAM Murcia, som fortfarande är smått pressade i botten av tabellen.

39 matcher och 81 pinnar. Det är Levantes facit i årets seriespel och det innebär att sejouren i Segunda División blev så kort som den bara kunde. Förväntningarna är stora inför vad som komma skall i förstadivisionen och annat kan det ju inte vara efter den här enorma succén. Total dominans!

För att sätta det i siffror; ner till tvåan Girona har man hela 12 pinnar och till död mark, 25 till antalet.

En bra bit neråt i tabellen, plats 14, hittas kvällens besökare, Murcia. När tre matcher av serien återstår är avståndet till bottenkvartetten, de som åker neråt i seriesystemet, hyfsat bekvämt – på fem pinnar, och fyra konkurrenter hittas emellan – men det kan vända fort och man vill förstås säkra kontraktet även i praktiken; undvika vara på säker mark med en livlina in i det sista.

Galna facit: 16-3-0 på hemmaplan

Det har roterats lite i Levante på sistone och kommer fortsätta så, men det är knappast så de ställer ut något juniorlag och trots att motivationsfaktorn vid sidan om det talar till Murcias fördel, så hittas ändå värdet på kvällens värd.

Skillnaden är trots allt enorm här. 33 pinnar, det är avståndet mellan lagen på inför matchen.

Formen är fin för Murcia – 3-1-1 i matchraden – och de har levererat urstarkt när nivån på motståndet höjs, men det här är seriens tuffaste bortamatch och då kan det bli svårt att räcka till.

Levante levererar som alltid. Lite småsvajigt på resande fot, men desto bättre hemma. Statistiken på Estadi Ciutat de Valéncia är oerhört uppseendeväckande; 16 vinster, tre kryss och noll förluster. Givetvis vill man hålla standarden uppe och bibehålla den där nollan i förlustkolumnen.

2,20 x insatsen för den raka ettan, vilket dukas ut av Betway, är fullt acceptabelt och vi investerar polletterna.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Levante vinner, rak etta
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, fredag 26/5
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 31%
2: 29%
Över 2,5 mål: 44%
Under 2,5 mål: 61%